След поредния рунд на битки в европейските турнири е време

...
След поредния рунд на битки в европейските турнири е време
Коментари Харесай

Ел Класико, две градски дербита и супер футболна неделя с топ коефициенти

След следващия рунд на борби в европейските шампионати е време да насочим вниманието си към дуелите в шампионатите, а през този уикенд имаме един от дребното дни, в които определението " супер неделя " важи с цялостна мощ. 

По време на последния ден от седмицата футболните почитатели ще се насладят на феноменални срещи по терените в Европа и България, като 5 срещи получават съществено внимание, както от феновете, по този начин и от платформите за като efbet.com. Затова представяме и топ 5 на мачовете, които ще гледаме в неделя. 
1. Ел Класико сред Барселона и Реал Мадрид (22:00 часа) 
Безспорно мач №1 за уикенда е испанският мегасблъсък на " Камп Ноу ". Барселона води с 9 точки в класирането на Ла Лига на " лос бланкос ", като съревнованието за златото наподобява завършило. Това обаче не значи, че Ел Класико ще разочарова, а даже в противен случай – възможна победа за Реал може да върне интригата в шампионата, до момента в който в това време мачът се явява генерална подготовка за идния реванш за Купата на Краля при започване на април. 

Закономерно предвид на формата на двата тима, Барселона е любимец за спечелването на срещата, като предлага за Ел Класико - 2.20* за победа на домакините, 3.40* за триумф на настоящия първенец и 3.60* за тъждество. Линията за голове пък е сложена под/над 2.5, като за 3 или повече попадения ставката е 1.85*, до момента в който 2 или по-малко - 2.05*. efbet предлага повече от 150 пазара за срещата, като в навечерието на дербито броят им доста ще нарасне. 
2. Интер - Ювентус (21:45 часа) 
" Дерби каузи Мадонина " постоянно съставлява сериозен интерес, макар че тази година двата отбора са надалеч от най-хубавата си версия. " Нерадзурите " " отписаха " шампионската купа, до момента в който от актива на Ювентус бяха отнети 10 точки и " бианконерите " се борят със зъби и нокти най-малко да се доберат до зона " Европа ". 

Интер, който имаше тежка борба в Европа през седмицата, е любимец на efbet с коефициент 2.00*, до момента в който торинци, които имаха мач в четвъртък, са самобитен новобранец с шансове за победа, оценени на 4.10*. 
3. Пловдивското дерби сред Ботев и Локомотив (17:00 часа) 
Първото от двете градски дербита, попадащи в класацията топ 5 на мачовете през уикенда, е това за Пловдив. Ботев и Локомотив се впускат в дуел, който постоянно е изпълнен с борба, красиви осъществявания и пристрастености (и на терена, и на трибуните). Моментното положение на " канарчетата " е малко по-добро (7 точки в 5 двубоя), само че Локомотив е по-напред в класирането и в борба за третото място. 

Домакините са любимци (2.35*), до момента в който възможностите на Локомотив да вземе борбата за Пловдив са оценени на 3.45*. efbet пък продължава с  след всеки кръг на родния първокласен шампионат. 
4. Битката за Рим сред Рома и Лацио (19:00 часа) 
“Лацио – Рома “ е второто градско супер дерби през уикенда и може би най-непредвидимият конфликт от всички. Шансовете на двата тима са съвсем равни (2.85* за " орлите ", 2.90* за " вълците " ), като залогът е голям – място в топ 4. Разликата в класирането е едвам 2 точки сред двата тима в интерес на Лацио, като победа, за който и да е от двата отбора толкоз късно в шампионата, може да навреди съществено на възможностите за класиране в зона „ Шампионска лига “. 
5. Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен (18:30 часа) 
Двубоите сред Байер и Байерн, изключително на „ БайАрена “, постоянно са били извънредно забавни, динамични, с доста положения и голове. Този сезон отборът от Леверкузен е надалеч от най-хубавите си дни, само че към момента има шансове да се добере до място в Европа. Байерн пък няма право на неточност, защото се намира в луда конкуренция за шампионската купа с Борусия (Дортмунд). 

Разбира се, първенците са любимци в мача (1.61* в efbet.com), само че отборът от Леверкузен записа 8 следващи семейства без загуба против Байерн в интервала 2013 – 2019, и след 4 поредни загуби от ФК Холивуд вкъщи, момчетата на Шаби Алонсо ще създадат всичко по силите си, с цел да спрат серията на баварците. 
Топ коефициенти от efbet.com 
Българският букмейкър поддържа доста висок стандарт за коефициенти, без значение дали става въпрос за мачове от България или за която и да е друга точка на планетата. Компанията предлага топ коефициенти всеки ден, а също така през 2022 година вкара и предлагането 0% марж и по-високи ставки за потребителите на платформата. 
Отговорен хазарт 
Мачовете и спортните
залози би трябвало да бъдат само форма на развлечение. Затова не забравяйте: „ Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в  и в уеб страницата на Национална агенция за приходите. “

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР