След поредния пътен инцидент с Корнелия Нинова на Позитано 20

...
След поредния пътен инцидент с Корнелия Нинова на Позитано 20
Коментари Харесай

На "Позитано" 20 треперят: Черна прокоба или конспирация тегнат над Корнелия Нинова

След следващия пътен случай с Корнелия Нинова на " Позитано " 20 са съществено загрижени дали някаква черна поличба, или още по-лошото - целенасочена интрига, не са надвиснали над лидерката им.

" Не е ли необяснимо по какъв начин по този начин единствено за два месеца тя попадна в два конфликта в топ центъра на столицата. Тук трафикът фактически е извънредно под напрежение, само че таман поради това придвижването нормално е с ниска скорост и водачите може да реагират. А и в двете произшествия други коли блъснаха много осезателно, шкодата на Нинова, като при първия случай ударът бе камшичен. Тогава тя получи мозъчно разтърсване от камшичния удар. Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици ", споделят опасенията си съратници на соцлидерката.

Вчера, както БЛИЦ към този момент осведоми, ръководителят на Българска социалистическа партия претърпя нов пътен случай. Колата, в която тя пътувала, бе ударена от различен автомобил на кръстовището на улиците " Княз Борис I " и " Денкоглу ". Ударът е бил в страничната част на шкодата, в която се е возила.

Това е вторият сходен случай с водача на левицата за последните два месеца и се наложи още веднъж лекари да прегледат Нинова.

„ Видях колата. Ударът е бил сериозен. Корнелия Нинова е добре, само че ще би трябвало да си почине няколко дни. Опасявам се, че предходната болежка се е възобновила и отново ще се наложи да носи яката на врата си. Дано не се стигне до там да си лее куршум”, показа тази заран опасенията си Драгомир Стойнев.

Крум Зарков от своя страна съобщи следното: " Аз не бих захранвал тайните теории. Вчера се чухме. Добре е, само че май ще би трябвало да си постави шината отново. Добре е. Не би трябвало да се драматизира. "

Конспиролозите обаче не престават да плетат свои версии. Те акцентират, че надали случаите с Нинова са случайност, тъй като е прекомерно необикновено в рамките единствено на два месеца, тя да попадне в два идентични пътни конфликта. " На какъв брой партийни водачи се е в най-новата ни история се случвало сходно нещо?, питат те.

Загрижеността им, че случаите с Корнелия Нинова не са случайност, укрепи и самата председателка на Българска социалистическа партия.

Добре съм, този път ми няма нищо, пиша си отчета за конгреса, само че стартирам да мисля, че случилото се през вчерашния ден не е инцидентно. За месец 2 произшествия с такси на една и съща компания. Това разяснява през днешния ден пред struma.com водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която в понеделник още веднъж стана жертва на злополука

„ Първият път ударът бе откъм гърба, в този момент в страни, седях откъм гърба в автомобила и не пострадах, само че фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки разпоредбите за придвижване, съгласно мен не е случаен”, сподели още Нинова.

Очевидно към този момент не става дума за нужда да се леят патрони, а от едно съществено следствие на зачестилите инциденти със соцлидерката, считат не малко нейни съпартийци на " Позитано " 20

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР