След поредния арест на по-малкия си брат Петър, комикът Димитър

...
След поредния арест на по-малкия си брат Петър, комикът Димитър
Коментари Харесай

Майката на Димитър Рачков се срина след ареста на сина си

След следващия арест на по-малкия си брат Петър, комикът Димитър Рачков е отскочил до родния Бургас, с цел да окаже морална поддръжка на съкрушените си родители, научи „ Уикенд ”. Майка му Станка и татко му Минко били унищожени поради проблемите на черната овца на фамилия Рачкови – по-малкия им наследник Петър.

Той бе задържан за следващ път от полицията в морския град в края на май, когато по време на скандална акция чиновници на реда го сгащиха да продава синтетични опиати, които произвеждал самичък в дома си в бургаския кв. „ Възраждане “. Петър криел дрогата в запалки, тъй като знаел, че ченгетата са го взели на мушката си и го дебнат за опиати. Спипали го до момента в който продавал пико на клиент, на метри от вкъщи си в кв. „ Възраждане ”, а делото против него следва да влезе в съда.

Родителите на Митко разбрали за следващия арест на Петър от новините по малкия екран, а майка му Станка изпаднала в смут при мисълтта, че синът й може да попадне в пандиза. Актьорът употребявал следващата си аудиенция в морския град с моноспектакъла си „ Забраненото шоу на рачков ”, с цел да остане няколко дни при фамилията си. Според очевидци на представлението в локалния Летен спектакъл, баба Станка участвала на шоуто. За да не притегля интереса на своите съграждани, майката на Рачков седнала на най-последния ред и оттова изгледала занимателното шоу. Комикът обаче самичък разкрил наличието на родителката си, отправяйки персонално обръщение до нея по време на скечовете. „ Мамо, обичам те! ”, насълзен оповестил Митко и разчувствал освен баба Станка, само че и останалите фенове в залата.

Въпреки че се срамувал неистово от изцепките на брат си, Рачков още веднъж бил подготвен да застане зад него и да му помогне с каквото може единствено поради родителите им. Петър бил регистриран с голям брой престъпни прояви, само че всякога се изплъзвал от родното правораздаване. Преди 2 години, при познавач акция на полицията, той бе хванат дружно с други двама бургазлии в кола, цялостна със синтетична дрога и нарколаборатория. Петър отхвърли да има нещо общо. Братът на артиста три пъти бе хващан да кара без брошура, само че всякога се отърваше единствено с санкции. В досието му попада и случай от 2014 година, когато бил арестуван за владение на подправени долари.

Ако бъде приет за отговорен, Петър можел да отнесе от 2 до 8 години затвор. Магистрати обаче предвиждат, че макар сериозното нарушение – разпространение на дрога, Петър щял да се отърве единствено с условна присъда. И изясняват, че Рачков-брат си има сериозен настойник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР