След поредните дъждове се стигна до откъсване на подпорната стена

...
След поредните дъждове се стигна до откъсване на подпорната стена
Коментари Харесай

След проливните дъждове: Пропадна подпорна стена на пътя между две села в Северозапада /снимки/

След следващите дъждове се стигна до отделяне на подпорната стена на улук на пътя сред видинското село Черно поле и монтанското Буковец. В резултат под асфалтова настилка се е образувала празнина, която е рискова и може да откъсне пътя към Черно поле. Участъкът е обезопасен със сигнални ленти.
" Предал съм фотосите на моите експерти, приготвяме писмото. Имаме 14-дневен период за това, само че, несъмнено, няма да чакаме четиринадесет дни, с цел да подадем до регионалния шеф и несъмнено, до Междуведомствената комисия, с цел да бъдат подсигурени средства. Ние нямаме техническото време да изготвим план и да го осъществим - това е злополучие, това е случай, който би трябвало да се реагира по-бързо и не по разпоредбите, по които се вършат публични поръчки и другите поправки. Надявам се на бърза реакция на властта, тъй като няма по никакъв различен метод по какъв начин да бъде направено това ", изясни Александър Александров - кмет на община Ружинци.
Той добави, че другият път, по който се стига до село Черно поле, следва да бъде затворен по отношение на извършваща се рехабилитация. Това значи, че засегнатият от проваляне път ще остане единственият, по който ще може да се минава за селото. 
Призивът на кмета на Ружинци е водачите да минават по-далеч от предпазните сигнални ленти./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР