След поредицата скандали и политически нападки заради апартаментите на Цветан

...
След поредицата скандали и политически нападки заради апартаментите на Цветан
Коментари Харесай

Фирмата, построила и продала жилищата на Цветанов и Цачева, с официална позиция

След поредицата кавги и политически нападки поради жилищата на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и зам-министъра на спорта Ваня Колева " Артекс Инженеринг “ - компанията, построила и продала им жилищата на цени, под пазарните, излезе с публична позиция. В нея се показва, че компанията няма потребност от политически подтик, с цел да прави бизнес.

В известието, оповестено на уеб страницата на компанията, се споделя, че тя е на пазара от 25 години и за нея в никакъв случай не е имало значение какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите им. От " Артекс Инжинеринг " допълват, че името им е било забъркано в непознат медиен сюжет и чакат да не бъдат въвличани в предизборна реторика.

" Нашият сериозен престиж е единствено на архитектурно-строителния, а не на политическия терен. Ако има подозрение за законността на която и да е направена договорка с клиентите на " Артекс ", контролните органи могат да ревизират – всички документи са на тяхно разположение ", се споделя още в позицията.

" В хилядите проектирани и издигнати от нас жилища живеят фамилии с разнообразни специалности. За компанията ни в никакъв случай не е било приоритет какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите ни “, написа в позицията на компанията.

В нея се показва още, че " Артекс " чака да не бъде въвличан в предизборна реторика, тъй като сериозния престиж на компанията е единствено на архитектурно-строителния, а не на политическия терен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР