След поредица от слаби резултати Уест Хям постигна победа. Отборът

...
След поредица от слаби резултати Уест Хям постигна победа. Отборът
Коментари Харесай

Уест Хям се върна към победите с разгром

След поредност от слаби резултати Уест Хям реализира победа. Отборът на Дейвид Мойс завоюва с 4:1 гостуването си на Уотфорд. " Стършелите " поведоха рано, откакто още в четвъртата минута Еманюел Денис откри резултата. С попадения на Томаш Сучек и Саид Бенрама гостите стигнаха до цялостен поврат в 29-ата минута. След почивката капитанът Марк Нобъл се разписа от дузпа, а в самия край резервата Никола Влашич оформи крайния резултат.

Уотфорд изигра първия си мач от 10 декември, защото няколко срещи на тима бяха отсрочени заради огромния брой случаи на инфектирани с ковид в клуба. Завръщането на терена обаче не докара до нищо хубаво, тъй като отборът записа пета поредна загуба и към този момент е на две точки над зоната на изпадащите. Уест Хям пък изпревари Тотнъм и се качи на петата позиция.

Тимът на Клаудио Раниери поведе още в четвъртата минута. Джош Кинг откри Еманюел Денис в наказателното поле. Опитите на Доусън и Диоп да му попречат да стреля не бяха сполучливи и нигериецът с прекрасен удар прати топката в мрежата. Гостите пробваха бързо да отговорят и в десетата минута Бенрама се освободи от Фемения и насочи топката към вратата, само че тя се удари в гредата.

Домакините нямаха отговор на протичащото се на терена, а при започване на втората част интригата можеше да завърши. След центриране на Сучек топката бе отклонена и се озова в Боуен пред голлинията и той я прати в мрежата. Разглеждане с ВАР обаче анулира попадението за нарушаване на Сучек против Денис при започване на офанзивата. Третото попадение за Уест Хям пристигна в 58-ата минута, откакто Бакман повали Боуен в наказателното поле. Капитанът Марк Нобъл се разписа от бялата точка.

Към края Уотфорд въпреки всичко се засилва и сътвори няколко положения. Джош Кинг на два пъти не съумя да затрудни Фабиански. Пред другата врата Бакман направи ужасно избавяне, с цел да спре Антонио. Той обаче нямаше какво да направи в 92-ата минута, когато отлична композиция на гостите приключи с гол. Боуен откри непокрития Влашич и хърватинът означи първия си гол за клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР