След поредица от предупреждения във връзка с вулгарния език, който

...
След поредица от предупреждения във връзка с вулгарния език, който
Коментари Харесай

„вип Брадър“ Глобен Заради Вулгарния Език На Плачков

След поредност от предизвестия по отношение на вулгарния език, който излиза от шоуто във време, в което пред дребния екран има малолетни фенове, епизодът на „ВИП Брадър“ от вторник е провокирал голям брой тъжби до Съвет за електронни медии.

В неработния понеделник, минути след 20 часа, в ефира на Нова телевизия от устата на артиста Веселин Плачков се изляха думите „урод, отпадък, човешки екскремент, свиня долна мръсна“, без „ВИП Брадър“ да наложи цензура.

Вулгаризмите бяха по адрес на Кулагин, който по думите на артиста, „не е вярно да съществува“. Освен като афектиран и несъответствуващ за ранния вечерен час този изказ е бил счетен и за език на омразата, както и за втълпяване на хомофобски настроения, разясняват чиновници на Съвет за електронни медии.

Плачков самичък посочи, че 2 години е бил в обувките на Апостола поради основната си роля в „Дякон Левски“,  а борбата му в този момент била с един „посредствен педераст“, написа „Уикенд“. Във визирания епизод Плачков даже налетя на пердах на гримьора, само че в последна сметка бе излъчено по какъв начин останалите съквартиранти го възпират от физически конфликт.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР