След поражението на Борнемут от състава на Лестър, в осминафинална

...
След поражението на Борнемут от състава на Лестър, в осминафинална
Коментари Харесай

Борнемут ще се концентрира върху представянето си във ВЛ

След провалянето на Борнемут от състава на Лестър, в осминафинална среща от  FA cup, „ черешките “ ще се концентрират напълно върху представянето си във висшата лига. Отборът от южния бряг загуби срещата след продължения, само че в този момент, едно изявление на Филип Билинг несъмнено подразни някои почитатели на Борнемут.

Билинг като че ли не отдаде такова значение на загубата и показа, че отпадането от шампионата не е „ края на света “ за неговия тим “.

„ Разочароващо е, че  загубихме, само че не би трябвало да вършим нещастия. Лестър е тим, който скоро още веднъж ще играе в елита на Англия и разполага с чудесни футболисти. Имахме нашите положения в мача, само че не успяхме да ги осъществяваме и отпаднахме от  FA cup. Не считам, че това е голяма загуба,   ние ще се концентрираме напълно върху представянето си в шампионата и висшата лига е по-важна за нас. Сега ще имаме и по-малко мачове, което също си заслужава да се означи и ще можем да бъдем по-добре готови за идните дуели. Отново споделям, че загубата е разочароваща, само че Борнемут има по-важни цели, които да гони до края на сезона “, разяснява Билинг

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР