След понеделник, когато стане ясна оценката за работата на министрите,

...
След понеделник, когато стане ясна оценката за работата на министрите,
Коментари Харесай

Борисов обяви, че ще говори за меморандума след оценка на министрите

" След понеделник, когато стане ясна оценката за работата на министрите, ГЕРБ ще стартира да води диалози по точките от меморандума, препоръчан от " Продължаваме промяната – Демократична България " и ще сложи условия кои от тях може да поддържа и кои – не ".Това сподели в петък във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе на посещаване в морската столица поради на ГЕРБ.

" Като Мария Габриел и Николай Денков успокоят ситуацията, създадат и обзор на министрите, и да дойдат и видят доклада за министрите, тогава ние ще им сложим нашето изискване кои ние не можем да подкрепим, тъй като в края на краищата нашите гласоподаватели ще ни питат " Защо? "... След понеделник, когато забележим оценките на министрите, ще приказваме за състава на Министерски съвет ", уточни Борисов. Той посочи, че следи деликатно процесите в страната и, че водачите на другите политически партии играели своята политическа игра.

„ Кирил Петков ми оказа помощ да схвана играта му, тъй като ми описа по какъв начин и на какво са ги учили в Харвард. Слагаш една алена линия за външния министър и мюретата, в тази ситуация ГЕРБ, се хвърлят на нея, а взимаш всичко друго. Много майсторски ход на Кирил Петков. Изведнъж външно министерство стана най-важното. После Денков излезе и сподели академично, че не било толкоз значимо, значимо било да се заменяем. И до момента в който се заменяем, всички организации и министерства остават за тях “, разяснява Борисов. И добави: „ Евала на Кирил по какъв начин изигра всички и остави ГЕРБ да мрънкат. И в този момент те споделят, че с цел да покажат какъв брой огромна работа са, се отхвърлят от поста външен министър, основават един по европейските въпроси, което е почти същото. И всичко друго остава за тях. Евала, в случай че са ги научили на нещо в Харвард, това е. И през днешния ден чуваме, че Христо Иванов желае да е единствено с ГЕРБ. Ама нали искахте да ни изчегъртате ”.

Според Борисов препоръчаният от ПП-ДБ меморандум поставя над политическите партии неправителствените организации.

„ И до момента в който си приказваме за меморандума, Асен Василев тихомълком смени шефа на " Митниците ". Честно ли е, правилно ли е, в звук ли е с всичко това, което приказват от заран до вечер. И с цел да е още по-голямо насилието разбрахме, че следобяд е заменено и управлението на АДФИ. Замина си с един размах шефът. Това значим регулатор ли е? Има ли го в меморандума? Ами, на ДНСК, ГРАО, Агенция по вписванията. Цялото опазване на здравето е в Демократична България - и министърът, и шефът на Здравната каса. Цялата защита е в ръцете на Политическа партия ”, оплака се Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР