След получаване на такава информация ще бъде възможно Новичок“ да

...
След получаване на такава информация ще бъде възможно Новичок“ да
Коментари Харесай

Партията на Меркел не иска Русия да има достъп до изследванията на Навални

След приемане на такава информация ще бъде допустимо „ Новичок “ да се употребява по метод, който да го направи на практика неоткриваем, счита специалистът по външна политика Родерих Кизеветер, съобщи БГНЕС.
Експертът по външна политика на фракцията (ХДС / ХСС) в Бундестага Родерих Кизеветер прикани Германия да не разкрива на Русия резултатите от тестванията на , които бяха изследвани и оценени от Института по фармакология и токсикология на Бундесвера.
 В Челябинск пребиха деятел на Навални В Челябинск пребиха деятел на Навални
Неидентифицирани нападатели пребиха деятел, провеждащ акция в поддръжка на съветския опозиционен водач Алексей Навални в уралския град...
" Федералната република [Германия] не би трябвало да разкрива данните, защото съветските разследващи служби единствено това чакат. Тогава те могат да открият какви способи за разбор са били употребявани ", сподели Кизеветер в изявление за " Берлинер цайтунг ".
Експертът е сигурен, че заключенията на немските токсиколози по отношение на случая с Навални имат " доста висока надеждност ". Той сподели още, че Москва явно не се интересува от „ намирането на нарушителите “. „ Инцидентът е станал на съветска земя, би трябвало да има група, която професионално знае по какъв начин да борави с химическия боен сътрудник „ Новичок ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР