След получаване на окончателно и допълнено искане от страна на

...
След получаване на окончателно и допълнено искане от страна на
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието ще съдейства за строежа на Съдебна палата във Варна

След приемане на дефинитивно и допълнено искане от страна на Висшия правосъден съвет (ВСС), Министерството на правораздаването ще предприеме незабавни дейности пред регионалния шеф на Варна за даване на терен , на който да бъде издигната Съдебна палата в града. Това изясни служебният министър на правораздаването Крум Зарков по време на парламентарния надзор през днешния ден. Зарков отговори на депутата от ГЕРБ-СДС Бранимир Балачев.

Варна е единственият апелативен регион , който няма Съдебна палата, се показва във въпроса на Балачев. " В началото на 21 век бе изработен опит за изграждане на такава палата „ само че заради погрешно определено място " този план бе преустановен. През последните седем-осем години благодарение на локалната власт се заприказва за нов план, „ който да бъде построен на терен благосъстоятелност на Министерство на правосъдието, по прочут като " Цирковата площадка ", изяснява депутатът от ГЕРБ-СДС в своя въпрос към Крум Зарков. Към сегашния миг с дейното подпомагане на Община Варна подробният организационен проект влезе в действие и няма никакви спънки за започване на планиране и строителство на по този начин мечтаната Съдебна палата, написа още във въпроса му.

Министерството на правораздаването е направило всички нужни дейности все още, изясни още министърът на правораздаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР