След поканата да се присъедини към блока БРИКС Иран наскоро

...
След поканата да се присъедини към блока БРИКС Иран наскоро
Коментари Харесай

БРИКС: Една от новите членки обяви нови амбициозни финансови проекти

След поканата да се причисли към блока БРИКС Иран неотдавна разгласи над 50 финансови плана, които се реализират с други членове на алианса. 

По-конкретно ръководителят на иранския парламент Мохамед Багер Галибаф приказва пред кореспонденти след 9-ия парламентарен конгрес на блока, който се организира тази седмица.

Страната съобщи , че се надява да употребява опциите, с които алиансът разполага сега. Нещо повече, Галибаф означи, че доста от тези стопански благоприятни условия към този момент се употребяват с финансовите планове, които към този момент са признати сред страната и нейните сътрудници от БРИКС.  

Алиансът завладя света предишния месец, когато разгласи шест напълно нови страни, който ще се причислят. Действително блокът предложения Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства (ОАЕ), Иран, Египет и Етиопия да се причислят към неговите редици. Впоследствие една от тези страни към този момент се възползва от опциите на блока.

След поканата си към БРИКС Иран разгласи повече от 50 финансови плана с страните членки на алианса. По-конкретно ръководителят на Народното събрание на страната Мохамед Багер Галибаф разиска плановете с кореспонденти. Страната преди малко взе присъединяване в 9-ия парламентарен конгрес на БРИКС през тази седмица.

“Страните членки на блока разполагат със забележителен стопански и индустриален потенциал ”, съобщи Галибаф. “В политико-икономическото измерение бяха подхванати дейности по подобен метод, че огромните стопански сили дружно да се опълчват на едностранния метод на Съединени американски щати, а Иран също се смята за деен член. ”

След това Галибаф означи, че БРИКС работи интензивно по създаването на опция на западния SWIFT. Накрая той обърна внимание на преференциалната позиция, която има Иран в границите на блока, визирайки скъпото географско състояние на страната и силата ѝ в разнообразни браншове.  

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР