След подновяването на първенството в Първа лига ЦСКА върна интригата

...
След подновяването на първенството в Първа лига ЦСКА върна интригата
Коментари Харесай

Лудогорец - ЦСКА НА ЖИВО в дербито за върха в Първа лига

След подновяването на шампионата в Първа лига ЦСКА върна интригата за купата у нас и се приближи оптимално до Лудогорец в разногласието за първото място.
И в съботния следобяд " армейците " имат опцията да създадат ситуацията още по-ожесточена при успех в Разград над тима, който не познава усета на второто място от влизането си в елита насам.
Може да следите
 Бербатов с коментар за дербито Лудогорец - ЦСКА Бербатов с коментар за дербито Лудогорец - ЦСКА
" Надявам се този дуел да ни донесе доста страсти и прекрасен футбол. Разликата от единствено 3 точки прави мача в действителност по-интересен от предишн...
ПРЕДИ СРЕЩАТА
През предишния сезон Лудогорец изравни 9-те следващи трофеи на ЦСКА, което беше връх, който не се очакваше в миналото да падне. Сега " алените " се надяват да не разрешат на " орлите " да подобрят това достижение, а победа в Разград наподобява наложителна, с цел да могат армейците да слагат напрегнат селекцията на Дамбраускас.
Подновяването на шампионата не донесе доста наслада за почитателите на " алените ", които трябваше да понесат продажбите на Валентин Антов и Али Соу, което от своя страна докара и до решението на Ганчев да се раздели с акциите на тима (нещо, което той към момента не е сторил).
Проблемите отвън терена обаче не се отразяват на отбора и с обичайна за Бруно Акрапович прагматичност ЦСКА завоюва с по 1:0 първите си две по-тежки тествания - против Славия и Черно море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР