След подиума в Световната купа в алпийските ски, Алберт Попов

...
След подиума в Световната купа в алпийските ски, Алберт Попов
Коментари Харесай

Алберт Попов: Ще се радвам догодина да карам и в Банско пред родна публика

След подиума в Световната купа в алпийските ски, Алберт Попов се надява скоро да взе участие в съревнование от този сан пред родна аудитория. Това може да се случи през февруари идната година, когато Банско най-вероятно ще бъде хазаин на два старта от календара.

„ Доколкото знам би трябвало да има слалом и великански слалом в Банско. Не знам дали е публично доказано, само че мисля, че ще има, по този начин, че се веселя, тъй като това са пистите, на които сме израснали. Родната аудитория дава сили и още една спомагателна мотивация да дадеш всичко от себе си и съм го усещал не един път и два пъти. Ще се веселя следващата година да карам и в Банско и публиката да ни зареди с една страхотна страст “, съобщи Попов пред камерата на Българска национална телевизия.

Най-добрият ни алпиец сега изгледа още един път карането си от втория манш в Палисейдс Тахо, с което извоюва дебютния си подиум в Световната купа.

„ Кристофер Якобсен в действителност дава второто най-хубаво време във втория манш и той се бе пуснал на цялостна газ и по тази причина изглеждаше комплициран на финала, тъй като и той направи супер втурване “, добави българският скиор.

Цялото изявление с Алберт Попов очаквайте в неделя в предаването „ Арена спорт “ от 12:30 часа по Българска национална телевизия 1!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР