След почти пет години на разработка, Crackdown 3 е почти

...
След почти пет години на разработка, Crackdown 3 е почти
Коментари Харесай

В Crackdown 3 няма да има микротранзакции

След съвсем пет години на разработка, Crackdown 3 е съвсем тук и евентуално мнозина от вас нямат самообладание да се потопят в екшъна. А той наподобява ще е солиден и изобщо от първите геймплей фрагменти, Crackwon 3 наподобява като огромно развлечение.

Вероятно в идващите седмици и месеци ще разбираме повече за играта, защото в действителност не остана доста време до дебюта ѝ – Crackdown 3 излизa на 15.02.2019 за Xbox One и Windows.

Миналата седмица разбрахме нещо значимо – в играта няма да забележим спомагателна монетизация – една толкоз публикувана процедура към този момент измежду заглавия от всевъзможен мащаб.

„Все още не мислим за това какво ще се случи след излизането на играта, към момента опитвам с това, което ще е най-добре. Гледаме какво намират хората за занимателно, променяйки салдото и сходни неща. Разбира се, че и мислим в вероятност. Знаем, че не желаехме да вкараме микротранзакции. Няма и да вкарваме концепцията за кутиите с плячка. Ще има неща, които може да отключвате – извънредно яки неща. Дали ще се базират на сан или на основата на изиграните мачове, към момента не знаем. Създадохме стотици неща за отключване. И може да ги отнесете на доста места“, изяснява в изявление за Windows Central Джузеф Стейтън от Microsoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР