След почти година в пандемията от коронавирус вече свикнахме пресконференциите

...
След почти година в пандемията от коронавирус вече свикнахме пресконференциите
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо и пералнята, която го прекъсва

След съвсем година в пандемията от ковид към този момент свикнахме конференциите на треньорите преди футболен мач да са онлайн, а публицистите да задават въпроси, до момента в който са у дома и седят на дивана.

Тази неофициална конюнктура от време на време води до разпределяне. Във футболния свят има един човек, който изрично ненавижда такива неща. И никак не се колебае да го декларира! Жозе Моуриньо си е извоювал правото да бъде институция! Все отново той завоюва два пъти Шампионската лига - през 2004 година с " Порто " и през 2010 година с " Интер ", и е първенец на Англия с " Челси " (2005 година, 2006 година, 2015 г.), на Италия с " Интер " (2009 и 2010 г.) и на Испания с " Реал " Мадрид (2012 г.).

Настоящият управител на " Тотнъм " мъчно приема да бъде преустановяван по време на конференции. Особено пък от... перални!

Днес (16 декември) " шпорите " се изправят против " Ливърпул " в среща от Висшата лига, която би трябвало да дефинира едноличния водач (и двата тима имат по 25 точки) в шампионата.

И до момента в който Моуриньо разясняваше каква тактичност ще употребява, един от публицистите чакаше пералнята му да си свърши работата. В това на пръв взор няма никакъв проблем. Стига машината да не издаваше пискливи звуци.

Снимка: Getty Images

Самият Жозе се поинтересува какво се случва в дома на представителя на медиите, а когато разбра, че става дума за пералня, отсече: " Спри я незабавно! "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР