След почти 8 години живот отвъд Океана рапърът Мишо Шамара,

...
След почти 8 години живот отвъд Океана рапърът Мишо Шамара,
Коментари Харесай

Мишо Шамара забогатя и си купи голяма къща в САЩ

 След съвсем 8 години живот оттатък Океана рапърът Мишо Шамара, по-известен към този момент като Биг Ша, си купи къща там. " Рап остарял дека ти е къщата? Ми в лейк Цюрих Илинойс хехе “, похвали се самичък в персоналния си профил във Facebook варненецът.

" Да ни е честита и със здраве да си я носим хахаха “, написа още в шеговития си звук Шамара и приема към момента поздравления за новия дом. Това е сбъдване на една от най-големите фантазии на Михаил Михайлов, както е същинското име на Шамара, защото той от дълго време мечтаел за къщата. Биг Ша събра десетки честитки под обявата си, като някои от приятелите му се бъзикат, че би трябвало да ги води на лов на риба на езерото или да ги кани да палят дружно барбекюто на двора. Засега Михайлов не е разгласил фотоси на новия дом, само че почитателите се надяват, че напълно скоро ще прегледат къщата в Чикаго.

Мишо Шамара и фамилията му отпътуваха в Щатите преди съвсем 8 години, като към този момент изцяло са се открили там – рапърът и жена му работят, а децата им учат и към този момент приказват британски език по-добре, в сравнение с български. Синът на Биг Ша върви настойчиво по стъпките на татко си, към този момент рапира даже по-добре от него и се подвизава под псевдонима Лил Ша. Дъщерята му пък е огромна фенка на синхронното плуване и печели надпревари с заниманието си, написа " Телеграф ".

В началото на годината Шамара изясни по Nova TV, че макар че 2020 година беше тежка и с доста рестрикции, ограничавания и рискове, неговото потомство е живяло и в много по-тежки времена, визирайки 90-те години в България. Към момента Михайлов се занимава напълно с музика. В дома си има студио, в което записват доста хора, с които работи. Той съответно остава зад микрофона за момента и оказва помощ на млади реализатори освен в студиото, само че и при фотоси на клипове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР