След почти 6 години ТЯ се завърна с такава страшна

...
След почти 6 години ТЯ се завърна с такава страшна
Коментари Харесай

Добре дошла отново, Адел! Ти разтърси света ни!

След съвсем 6 години ТЯ се завърна с такава страшна мощ, че прекатурна световете ни и ехото ще отеква още дълго... Вярвайте ми!

Тя е просто Адел и е като тези близки хора в живота ни, с които даже да не се чуваме или виждаме дълго, всяка среща по-късно е все по този начин сладка и като за първи път!

Песента „ Easy On Me “ ... Не, тя в действителност не е просто някаква си ария! Тя е изповед , която те раздрусва мощно, хваща те за гърлото и те държи до финален мирис, с който финален мирис искаш да я чуеш още веднъж, и още веднъж, и още веднъж!



Със сигурност за нея ще се изпише доста – за въздействащия текст , отдаден на раздялата със брачна половинка й Саймън Конеки, за превъзходното пиано , което съпътства вълшебния, баладичен глас на Адел, за черно-белия видеоклип, който в действителност е цяло кино изкуство, за новия й албум " 30 ", който ще бъде публикуван през ноември и част, от който е „ Easy On Me “, за това, че ще е още веднъж във върха на всички ранглисти и ще се изсипят купища изцяло заслужени награди . И всичко това съпроводено с времето, в което излиза – есенно, меланхолично, вълнуващо!
 момиче гора мост iStock/Getty Images
Но в действителност зад всички тези повърхностни неща стои нещо много по-простичко и надълбоко персонално.

С „ Easy On Me “ Адел излива душата си по този начин, както може да направи единствено един популярен създател. Така, че да ви побият тръпки. Гласът й е изпълнен с горест, страдание, само че и увереност. Това е гласът на онази жена, която е решила да промени живота си, все пак, което я чака, и макар всички, които ще приказват. Гласът на онази жена, която евентуално е разрушила целия си свят и е усещала виновност, и горест, и болежка, само че е подготвена да го построи отначало. Още при започване на видеото измежду цялостна тишина, нарушена само от шума на листата, тя се сбогува с празната къща и в мощен вятър постепенно се отдалечава от нея, затваряйки последната врата. Нима има нещо инцидентно?! Това е и изповед към сина й, на който съкровено споделя за какво е взела това решение в живота си.

Easy On Me - Midnight UK
— Adele (@Adele)

„ Easy On Me “ е и изповед към всички нас. И урок . За тези сложни моменти, които всички имаме в живота си. На които сме на кръстопът. Дали да изберем вярното, или себе си? За тези моменти, в които в случай че нещо се е счупило и към този момент е късно да се лепи, по-добре да бъде отворена нова врата и да бъде затворена остарялата... вечно. И за това, че да избереш себе си не е нарцисизъм, а опция!

Благодаря ти, Адел, че се завърна още веднъж в живота ни и го раздруса радикално!


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР