След победата Украйна ще бъде различна. Границите ще бъдат същите,

...
След победата Украйна ще бъде различна. Границите ще бъдат същите,
Коментари Харесай

Зеленски: След победата Украйна ще бъде различна

След успеха Украйна ще бъде друга . Границите ще бъдат същите, демокрацията ще остане и както постоянно свободата ще е една от най-големите в Европа, само че няма да има място за тези, които ограбиха страната.

Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията, представено от " Укринформ ".

Тази събота три града честват своя ден. Градовете, които са неизменима част от Украйна, акцентира той. Става въпрос за Одеса, Суми и Лисичанск. 

Одеса. Нашата поддръжка на юг, на Черно море. Град, който дружно с Украйна има и постоянно ще има международно значение. Пристанище, от което зависят животите на разнообразни народи - от украинския експорт през Голямата Одеса. Град на културата, който умее да бъде забавен за всички и почита всички, напомни президентът.

Ние защитихме Одеса от заличаване. Защото съветският режим не е в положение да донесе нищо друго с изключение на деградация. Ще върнем сигурността в Одеса. Одеса постоянно е била място, където се чувстваш лекост и благополучие. Одеса ще си остане по този начин, даде обещание той. 

Суми. Нашият челен пост на североизток. Всяка година през втората събота на септември той чества своя празник. Винаги ще го чества като свободен украински град, убеден е Зеленски.
 Зеленски: Войната може да приключи още тази година
Зеленски: Войната може да приключи още тази година

Всичко зависи от няколко фактора

В тези времена - времена на война - за жалост, постоянно получаваме известия за съветски гнет от Суми. За обстрелите, ракетите и бомбите. За непрекъснатите опити на съветски диверсионни групи да обхванат в района.

" Но все пак Сумска област е жива. Суми е жива и дава мощ на цялата област. Когато бях в града, усетих, че там има религия. Вяра, че злото няма да надделее. Вяра в хората. Вяра в Украйна. Вяра,че сигурно ще се оправим този път. Ще победим.Така ще бъде, увери президентът.

И третият град - Лисичанск. Град, който Украйна към момента би трябвало да си върне дружно с цялата Луганска област. Днес никой не може да уточни по кое време градът още веднъж ще бъде свободен, призна Зеленски. Но всеки, който се бори и работи за Украйна, прави всичко допустимо нашите градове и села, които сега са окупирани, да могат още веднъж да заживеят естествен и свободен живот.

Лисичанск постоянно е бил един от стълбовете на източната част на нашата страна, един от основните градове. Горд град! Така и ще си остане. Град, който знае по какъв начин да работи и с право се гордее с достиженията си. Заедно с Украйна всичко е допустимо. С нашата мощ, единение и способността ни да се грижим един за различен - всички градове дружно, всички села, всички хора.

И още нещо, което си коства да споменем.

Несъмнено ние ще защитим Украйна и ще възстановим свободата на цялата ни земя. Всеки от нас усеща, че това ще бъде Украйна с разнообразни правила, сподели още той. 
 Зеленски се похвали с изумени цели на 700 км
Зеленски се похвали с изумени цели на 700 км

Той обаче не уточни кои са били те
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР