След победата си в дългоочакваното събрание в Айова, бившият президент

...
След победата си в дългоочакваното събрание в Айова, бившият президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп нанася евтин удар на умиращия бивш президент Джими Картър по време на речта на събранието в Айова

След успеха си в дълго чаканото заседание в Айова, някогашният президент Доналд Тръмп не можа да устои на рецензията против някогашния президент Джими Картър. „ Помислих си: „ Той би трябвало да е благополучен в този момент “. Защото той ще остане като брилянтен президент спрямо Джо Байдън “, сподели той, имайки поради скорошното заравяне на починалата брачна половинка на Картър Розалин Картър.

Към Тръмп се причислиха синовете му Ерик и Доналд младши, само че щерка му Иванка видимо липсваше на събитието. Той направи величествен вход под звука на America The Beautiful и аплодисментите на неговите поддръжници, скандиращи името му.

Той стартира с апел за единение сред всички политически партии и идеологии - демократи, републиканци, либерали и консерватори, потвърждавайки, че той може да бъде популярен обединител. Но не след дълго той атакува републиканските си противници, някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли и губернатора на Флорида Рон ДеСантис, като в същото време похвали фамилията си за непоколебимата им подкре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР