След победата на Царско село над Пирин с 3:0 треньорът

...
След победата на Царско село над Пирин с 3:0 треньорът
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Треньорът на Пирин явно се е подразнил, че Царско село ги бие няколко пъти

След успеха на Царско село над Пирин с 3:0 треньорът на благоевградчани - Радослав Митревски, съобщи, че Царско село пречи на българския футбол. Президентът на " царете " - Стойне Манолов, даде мнението си по отношение на изявлението.

" Момчетата се оправят добре в последните мачове. Не мога да кажа, че не съм удовлетворен. Срещу Пирин играхме добре и справедливо се поздравихме с трите точки. Само може да ни радват такива мачове ", съобщи Манолов пред " Мач Телеграф ".

" Думите на Митревски ги приписвам на неговата младост. Явно се е подразнил от това, че на няколко пъти загуби от Царско село. Вероятно не му е прелестно. Отдавам го на неговата младост и неумелост. Не е правилно по този начин да се приказва, доста са тимовете, които употребяват чужденци. И ние имаме предпочитание да играем с млади играчи и българи. Харесвам българския футбол и желая да се развива, само че действителностите са такива. "

" Предстои ни доста значим мач. Пътят за спасението минава през Враца. Най-малко не би трябвало да губим. Ако успеем да спечелим, ще бъде отлично. Аз съм сигурен, че и за двата тима това ще бъде мачът на годината. Както те, по този начин и ние ще подходим съществено. Дано други фактори не опорочат срещата ", приключи босът на " царете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР