След победата на Тотнъм с 3:0 у дома, срещу Кристъл

...
След победата на Тотнъм с 3:0 у дома, срещу Кристъл
Коментари Харесай

Антонио Конте: Трябва да продължим да работим, не ни е лесно, но и на другите не е

След успеха на Тотнъм с 3:0 вкъщи, против Кристъл Палас, Антонио Конте хвърли акцент върху някогашния си клуб Интер, само че разяснява и битката за местата даващи право на присъединяване в Шампионска лига.

" Трябва да продължим да работим. Знаем, че има мощни тимове с положителни сформира в борбата за Шампионска лига. Трябва да работим самостоятелно с играчите и аз го върша тук. Ще отнеме време ", стартира мениджърът на Тотнъм.

" В първите двайсетина минути започнахме постепенно, само че все пак създадохме положения за гол. След това внигнахме класата, задържахме топката, пресирахме добре и отбелязахме два гола. А откакто противникът остана с 10 индивида, стана по-лесно за нас. Дори и в такива обстановки е значимо да останеш съсредоточен, тъй като в кариерата ми се е случвало да изгубвам против 10 индивида. Но играчите ми останаха фокусирани. Успяха да отбележат 3 гола, а можеше и повече. Има доста положителни неща след този мач. Да не забравяме, че след два дни още веднъж би трябвало да играем с доста мощен тим като Саутхамптън. Затова би трябвало да се възстановим и по-късно да вземем най-хубавото решение за стартовата единайсеторка. Няма да ни е елементарно, само че и на останалите тимове няма да им е елементарно да играят след два дни ", съобщи Конте.
 Тотнъм победи Кристъл Палас с 3:0 във Висшата лига
Тотнъм с класика в лондонското дерби с Кристъл Палас

Възходът за селекцията на Конте продължава

" Ние бяхме първите, които бяха ударени. Не е елементарно, имахме 9 играчи със болестта. Разбирам, че е мъчно и да се спре всичко. Тестваме се всеки ден, в опит да се предпазим ", продължи италианският експерт.

" Интер зимен първенец? Отлично. Променихме манталитета в клуба. Интер самичък си постави основите, с цел да остане горе за дълго време. Сега другите ще би трябвало да ги догонят. А аз може би ще се върна някой ден ", приключи Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР