След победата на Септември (Симитли) над Пирин (Гоце Делчев) отборът

...
След победата на Септември (Симитли) над Пирин (Гоце Делчев) отборът
Коментари Харесай

Треньорът на Септември Ст. Гошев: Доволен съм от победата ни над Пирин , амбицията ни е да стигнем колкото се може по – напред в Купа България

След успеха на Септември (Симитли) над Пирин (Гоце Делчев) тимът ни сподели, че има капацитет и е подготвен да се бори освен за Купа България, само че и за челните позиции в Трета лига и вероятно завръщане на отбора във Втора лига. Както Ви съобщихме още нощес – Септември реализира значима победа против своя противник след дузпи.

Това бе първи формален мач на септемврийци и техният треньор Стефан Гошев, който потърсихме за коментар и равносметка на вчерашната среща:

- Каква е вашата равносметка за вчерашния мач, който беше първи формален за Септември и за Вас като треньор на нашия тим?

- Като при всеки първи формален мач се усещаше леко напрежение в нашите футболисти, което е изцяло обикновено. С течение на мача момчетата се поуспокоиха и нещата се получиха. Това, което си бяхме сложили като задания по време на тренировките и тактическата сграда също се получиха. Преди дузпите събрах момчетата и им споделих, че даже и да изгубят, аз съм удовлетворен от показаното. В последна сметка те вложиха максимума от себе си и това докара до победа за нашия тим.

- Кое отчитате като най - сериозен проблем и върху кое ще би трябвало да поработите още?

- Не отбелязването на гол е най – огромният проблем за Септември. Липсваше ни последния пас, само че аз приписвам това на младостта на нашите играчи. Футболистите се оправят извънредно добре, просто не съумяваме да стигнем до гол.

- Предстои Ви мач с Вихрен (Сандански) за Купа България, а по-късно и стартирате присъединяване си в Трета лига. Ще Ви стигне ли времето да отстраните този проблем с неналичието на гол?

- Времето в никакъв случай не стига, само че мисля, че в случай че футболистите са съсредоточени, нещата ще се получат. Ще Ви дам и образец – през вчерашния ден момчетата съумяха да изпълнят две статични положения, които отработвахме по време на тренировки. Това демонстрира, че когато са съсредоточени, нещата могат да се случат.

- Какви са упоритостите Ви във връзка с Купа България и като цяло за бъдещето на Септември?

- Лично аз доста почитам шампионата Купа България и считам, че той е подиум, на който нашите футболисти могат да промотират себе си. Разбира се това ще е допустимо единствено в случай че успеем да стигнем по - напред и да се надигнем против съперник от Първа лига. Моят цел е Септември (Симитли) да печели своите мачове и да стига, колкото се може по – напред и в Купа България и в Трета лига.

Следващият мач на Септември (Симитли) е на 10 август, още веднъж в Симитли!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР