След победата на сърбина Алекса в Игри на волята, обичайно

...
След победата на сърбина Алекса в Игри на волята, обичайно
Коментари Харесай

Алекса от Игри на волята разкри с какво е превъзхождал българите


След успеха на сърбина Алекса в " Игри на волята ", всекидневно и родните му медии се поинтересуваха от неговата персона. Пред UNA TV спечелилият съобщи, че не схваща по какъв начин по този начин българите са разрешили сърбин да победи и да завоюва парите. 

Всъщност Алекса не помни, че скромността краси индивида и се изфука с цялостен боеприпас от качества, които съгласно него са му обезпечили превъзходството над другите в Игрите.

Сръбският първенец по битка изясни по какъв начин е сграбчил огромната премия от 100 бона, като описа небрежно детайлите на играта и показа, че е бил добър и на Арената, и в обществената игра, само че и в детайлите на точност, баланс и несъмнено - пъзела, написа Телеграф.

Сръбската медия назовава " Игри на волята " най-популярното, най-гледаното и най-трудното българско риалити, което прави гордостта на западните ни съседи още по-голяма. 

" Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи ", показа пред UNA TV Алекса.

Борецът описа и за тестванията на така наречен Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, тъй като там заварил обединения.

Алекса показа, че не му е било елементарно и с българския, само че в последна сметка се е наложил като водач в племето, който е влияел на това кой за кого да гласоподава. 

Що се отнася до огромната премия, Алекса и пред сръбските публицисти сподели - Елица е тази, която ще реши какво ще се случи с парите. 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР