След победата на изборите и балотажа през ноември 2021 г.,

...
След победата на изборите и балотажа през ноември 2021 г.,
Коментари Харесай

„Радев и Йотова – новият мандат”: NOVA със специално студио

След успеха на изборите и балотажа през ноември 2021 година, Румен Радев и Илияна Йотова публично ще встъпят в служба за втория си мандат като президент и вицепрезидент на Република България тази седмица. Журналистите на водещия ефирен канал – NOVA – ще създадат феновете очевидци на най-важните моменти от формалните церемонии в сряда (19-и януари) и в събота (22-и януари).

Водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще проследят клетвата на Румен Радев и Илияна Йотова пред депутатите в Народното събрание в сряда (19-и януари) от 9.30 ч. в с пециалното издание „ Радев и Йотова – новият мандат “ . В пленарната зала ще бъде прочетено формалното решение, с което Централната изборна комисия афишира избора на президента и вицепрезидента на България. Зрителите ще видят онлайн обръщението на президента, както и първите политически реакции, а гостите в студиото ще дискутират събитието и ще проучват посланията.
 Мира Иванова и Виктор Николаев NOVA
В събота (22-и януари) от 10.00 ч. водещите Марина Цекова от студиото в NOVA и Николай Дойнов от Паметника на Незнайния боец , дружно с техните събеседници, значими лица от обществено-политическия живот, ще проследят основните моменти от встъпването в служба на президента и вицепрезидента.

Репортерите на NOVA ще предават от разнообразни точки в столицата, с цел да покажат на феновете най-интересното от тържествената гала.
 Марина Цекова NOVA
Не пропускайте да наблюдавате клетвата и встъпването в служба на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова – в специфичното студио „ Радев и Йотова – новият мандат “ на 19-и януари с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев, а на 22-и януари с Марина Цекова и Николай Дойнов.

Още информация за формалните церемонии ще можете да откриете и в цифровите платформи на Нова Броудкастинг Груп. Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите могат да се осведомят за всичко значимо и актуално
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР