След победата на Добруджа 07 (Добрич) над Славия с 3:0

...
След победата на Добруджа 07 (Добрич) над Славия с 3:0
Коментари Харесай

Волейболисти на Добруджа с апел към местния бизнес за помощ на клуба

След успеха на Добруджа 07 (Добрич) над Славия с 3:0 гейма в Efbet Супер Волей, двама от най-опитните в състава – разпределителят Стефан Георгиев и либерото Николай Тодоров, насочиха зов към добричкия бизнес за финансова помощ на клуба.
 Добруджа мина елементарно през Славия за втората си победа в Efbet Супер Волей Добруджа мина елементарно през Славия за втората си победа в Efbet Супер Волей
" Думите ми, които ще кажа, не са укор, а са за положителното и бъдещето на тима. Те никога не са опрощение за играта ни през първия полусезон. Тя бе неприятна единствено поради нас и в по-голямата част – поради мен ", съобщи Стефан Георгиев.

" Повечето от момчетата демонстрираха темперамент и предпочитание. Шест месеца са тука и демонстрираха, че са тук за положителното на Добруджа 07, с цел да го отбора тимът “, сподели още Стефан Георгиев, като уточни, че за шест месеца, той и сътрудниците му са взели по две заплати.

" Искаме да отправим зов към добричките предприемачи, които са много заможни, да подкрепят финансово клуба. Сега са тези момчета, следващата година ще са други, само че за положителното на тима би трябвало да му се помогне. Повечето от нас имаме фамилии, даже тези, които нямат, имат потребност от положително възнаграждение. Имаме потребност от помощ, дано проявят положително сърце и да ни оказват помощ “, добави Николай Тодоров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Стефан Георгиев означи, че това не е укор към управлението и в частност към президента. " Той е посочил, че прави всичко допустимо изискванията за нас да са съвършени. Казвам го за бъдещето на този клуб и тъй като тази аудитория заслужава да има добър тим ", сподели Георгиев.

Припомняме, преди началото на сезона, на благотворителния бал, проведен от управлението на клуба, сходен зов към добруджанските земеделци насочи и актуалният народен селекционер Пламен Константинов.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР