След победата на Бразилия над Република Корея с 4:1 снощи,

...
След победата на Бразилия над Република Корея с 4:1 снощи,
Коментари Харесай

Иван Саморано пред БНТ: Мисля, че Бразилия е голям фаворит за трофея

След успеха на Бразилия над Република Корея с 4:1 нощес, Иван Саморано приказва пред камерата на Българска национална телевизия в Катар.

- Връща ли ни тази Бразилия към 80-те години?

- Да, изрично. Отдавна не съм виждал сходна игра от Бразилия, изключително тази, която те демонстрираха през първото полувреме. Те танцуваха по терена, играеха самба. Завърна се Бразилия, която всички желаеха да гледат на този Мондиал. Мисля, че не сме видели всичко, през първата част видяхме единствено някои елементи от мощта на този тим. Мисля, че към този момент са огромен любимец за трофея.

- Най-добрият тим на шампионата ли е това?

- Не, не мога да кажа това в този момент. Франция също сподели много интерени неща. Англия сподели забавни неща, Аржентина с Меси също, само че тези първи 45 минути на Бразилия демонстрираха, че те водят парада сега. Испания е тим с доста качества, извънредно мощен. Те пробват да играят като тим. Мароко обаче е състав, който се бори доста, тича доста. Но в случай че предолеят това затруднение, ще продължат да се построяват като в действителност доста конкурентен и мощен отбор. Този тим ще има определяща роля до края на шампионата. Лучо е човек, който познавам от дълго време. Той обича да има топката и играта да има огромен интензитет. Той беше подобен и като състезател. Когато загуби топката, той се бореше до последно, с цел да си я върне назад. Сега пробва да възпита това и у младите играчи в тима. В момента има страхотни състезатели. Лучо е научил тази философия в Барселона и в този момент пробва да я съобщи на всеки, с който работи. Но е взел нещичко и от Реал Мадрид. Той знае по какъв начин се адапитра към играчите, които има. Гъвкав е.

Автор Бюлент Мюмюнов





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР