След победата на Албания над Чехия с 3:0 на стадион

...
След победата на Албания над Чехия с 3:0 на стадион
Коментари Харесай

В Албания предвкусват участие на Евро 2024

След успеха на Албания над Чехия с 3:0 на стадион " Еър Албания ", треньорът на албанския народен тим Силвиньо сподели, че Албания е все по-близо до присъединяване в Евро 2024, което ще се организира в Германия.

Той добави, че тимът е постигнал превъзходен резултат против чехите, които не е изгубил нито един мач в тези квалификации. Това съобщи за Българска телеграфна агенция албанската организация АТА.
 Албания - Чехия 3:0 в подготовка за Евро 2024
Албания аргументи призрачен сън на Чехия и продължава да мечтае

Головете вкараха Ясир Асани (9 " ) и Таулант Сефери (51 ", 73 " )

В класирането на група Е " червено-черните " са отпред с 13 точки. Полша е на второ място с 9, а Чехия с 8 точки.

На конференция след мача през вчерашния ден Силвиньо сподели, че отборната игра води до триумф, а не самостоятелната.

" Ние сме едно. Не имам вяра в един човек, а в структурата. Щастлив съм. Направихме значима стъпка напред, само че към момента не сме класирани за Европейското състезание. Предстоят още мачове, които да изиграем, по тази причина дано стоим крепко стъпили на земята ", сподели още Силвиньо.

Силвиньо благодари и на почитателите.

" Благодаря на всички, които пристигнаха на стадиона. Имаше повече от 22 000 души. Що се касае до мача, чешкият тим беше физически мощен, само че ние изиграхме страховит мач ", акцентира Силвиньо.

В идващия си дуел Албания ще играе контрола с националния отбор на България на 17 октомври. В идващите си евроквалификации на 17 ноември " червено-черните " ще гостуват на Молдова, а на 20 ноември ще посрещнат Фарьорски острови в Албания.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР