След по време на тегления по-рано днес жребий за 1/8-финалите

...
След по време на тегления по-рано днес жребий за 1/8-финалите
Коментари Харесай

Реал Мадрид се натресе на ПСЖ след новия жребий, тежък опонент и за Ливърпул

След по време на тегления по-рано през днешния ден чоп за 1/8-финалите в от Европейската футболна централа УЕФА взеха решение да анулират жребия и да проведат нов подобен в същия ден. При втория чоп към този момент всичко бе подсигурено и не се стигна до нови неточности, с което се потвърдиха и новите 1/8-финални двойки.
Новият чоп за елиминациите в Шампионска лига оформи мегасблъсък сред два от най-големите европейски грандове - Пари Сен Жермен против . Английският гранд , който при първия чоп се падна с удобния противник Република България Залцбург, в този момент бе изтеглен против първенеца на Италия Интер.
Друг трогателен конфликт опълчва първенеца на Испания Атлетико Мадрид и . Европейският първенец ще се изправи против първенеца на Франция Лил. Шампионът на Германия ще срещне първенеца на Австрия Република България Залцбург.
Шампионът на Португалия Спортинг ще срещне първенеца на Англия . Шампионът на Нидерландия пък ще се изправи против португалския Бенфика. Италианският гранд пък ще се изправи против Виляреал. Първият тим в 1/8-финалните двойки ще бъде хазаин в първия мач.

Република България Залцбург - Байерн Мюнхен
Спортинг - Манчестър Сити
Бенфика - Аякс




Челси - Лил
Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед
Виляреал - Ювентус
Интер - Ливърпул
ПСЖ - Реал Мадрид


ПРЕДИ ТЕГЛЕНЕТО НА НОВИЯ ЖРЕБИЙ:
Минути след изтегления по-рано през днешния ден чоп за Шампионска лига . Причината, оповестена от УЕФА, е " механически проблем " със софтуера, който дава указания на формалните лица на жребия по какъв начин да разпределят тимовете по урни.
Както е известно, разпоредбите на УЕФА не разрешават тимове от една страна или от една група да играят един против различен на 1/8-финалите. Това предписание обаче бе нарушено, откакто , а след това УЕФА поправи грешката си.
Друг сериозен гаф, позволен по време на към този момент анулирания чоп, бе това, че Манчестър Юнайтед не попадна измежду тимовете, които могат да се изправят против първенеца на Испания Атлетико Мадрид. От УЕФА обаче нямаха съображение да заобикалят дуел сред Юнайтед и Атлетико, а с това свое деяние жребият на процедура стана манипулиран ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР