След по-малко от месец е премиерата на втората част на

...
След по-малко от месец е премиерата на втората част на
Коментари Харесай

Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс

След по-малко от месец е премиерата на втората част на " Просто ей по този начин ", своеобразното продължение на сериала " Сексът и градът ". И навръх фона на това Ким Катрал потвърди, съзнателно или не, че въпреки Саманта Джоунс да не участва в рестарта, тя към момента е под светлината на прожекторите - освен това по-успешна и щастлива от всеки път.
 Ким Катрал и фотографията ѝ по бански, за която всички приказват
Как наподобява Ким Катрал по бански

На 65, само че в страхотна форма

Преди два дни актрисата се появи на аления килим в Ню Йорк, а мотив за това бе новият филм с нейно присъединяване About my Father. И незабавно притегли внимание с визията си - изглеждаше по този начин, като че ли преди малко е излязла от дрешника на някогашната си героиня от " Сексът и градът ".

За случая Катрал се бе спряла на затрупан с пайети сребрист гащеризон в жанр Саманта Джоунс, с надълбоко деколте и пристягащи талията връзки. Екстравагантната дреха бе ловко съчетана с тренчкот и обувки на висок ток в същатa сребристо-метална гама. И като че ли целият този искра не беше задоволителен и бе допълнен от голям брой черни и сребърни огромни бижута и искряща чанта с камъни и перли.
 Снимка 617788

Освен че се физически се превъплъти в облика на самоуверената Саманта Джоунс, по време на събитието Ким направи и някои присъщите за героинята ѝ щури неща. Като да вземем за пример инцидентно да разкрие коя е майката на седмото дете на своя сътрудник Робърт де Ниро, написа InStyle. Докато даваше изявленията преди премиерата, Катрал поздрави артиста и неговата приятелката Тифани Чен.
 “Просто ей по този начин
Обратно в Ню Йорк с Кари Брадшоу

Какво да чакаме от втори сезон на " Просто ей по този начин "

" Тифани е толкоз красива жена ", разкри актрисата. " Веднъж пристигна на снимачната площадка и гледаше фотосите, беше прелестна и доста блага. Щастлива съм и за двамата. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР