След по-малко от месец Албена Вулева ще навърши 47 г.,

...
След по-малко от месец Албена Вулева ще навърши 47 г.,
Коментари Харесай

Албена Вулева изригна бясна: Стига с тия деца, няма да бъда майка, това е пълна тъпотия за мен!

След по-малко от месец Албена Вулева ще навърши 47 година, само че към момента няма дете, а няма и мъж в живота си. Някогашната тв водеща твърди, че в никакъв случай през своя живот не е мислила да забременее.

Полурускинята освен не желае да бъде майка, само че и счита майчинството за излишно похабяване на силите и младостта на една жена. Вместо това тя може да си живее живота, да се забавлява по заведенията и да излиза с доста мъже.

В момента Вулева мъчно може да се оправи с развъждането на едно дете, даже и да желае. Тя освен няма мъж до себе си, само че и няма задоволително пари да бъде самотна майка.

Албена от няколко години е напуснала напълно публицистиката и работи като рецепционистка в хотел в Кипър. Там обаче е единствено на сезонна работа и всяка година се прибира в България по това време, като през зимата живее с парите, спестени от Кипър.

Според някои клюки Албена Вулева не желае да има деца поради комплексите си от детството. Майка й Людмила Захажаева не е била съвършеният родител и й е нанесла доста психически контузии, свързани със самочувствието. Това може да изясни и настъпателното държание на Алби към известните и съумели персони у нас.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР