След по-малко от две седмици най-популярната къща в България ще

...
След по-малко от две седмици най-популярната къща в България ще
Коментари Харесай

Само В Secret.bg! Ето Кои 6 Звезди Ще Влязат В Новия Сезон На Брадъра

След по-малко от две седмици най-популярната къща в България ще отвори порти за нови попълнения, които ще прекарат един месец вътре. Преди старта на „ВИП Брадър“ Secret.bg първи разгласява цялостния лист на участниците. Време е да разкрием кои ще бъдат и попълненията във Ол Старс изданието.

Победителят във „ВИП Брадър“ преди 2 години и някогашен избраник на Джена – Джино ще е един от сигурните участници. Той прояви предпочитание да влезе и в този сезон, предизвикан от държанието на Шеф Петров. Неотдавна той се завърна в България, само че към момента се възвръща и се движи с патерица.

ДЖИНО ДРАПА ЗА РЕКЛАМА, ЩЯЛ ДА НАТОПИ ГЛАВАТА НА ШЕФ ПЕТРОВ В МАНДЖАТА



Бившата Гонзовица и сегашна половинка на Християн Гущеров  Светлана Василева също ще се излежава цялостен месец пред десетки камери. Тя си скапе другарските връзки с Мария откакто й наследи мъжа и екстрите й – защита и автомобил.

СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА съдебна експертиза ПРОВАЛИ, ТРЪГНА С МЕТРОТО



Победителят в първия „ВИП Брадър“ в България Константин се завръща във формата след 10 години. Фолк артистът от дълго време не е измежду топ имената в чалгата, само че това ще бъде добър мотив да се опита да се завърне. Изявата на дуетната му половинка Емануела го предизвика да влезе наложително.

ШОК! КОНСТАНТИН ПУСНА АЛБУМ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕ



Кукленият актьор  Станимир Гъмов , който беше забъркан в любовна случка с Преслава преди две години се завръща още веднъж в предаването.

УВОЛНИХА ЛЮБИМИЯ АКТЬОР НА ПРЕСЛАВА ЗАРАДИ ПИЯНСТВО



Сред сигурните съквартиранти е и ловецът на бежанци  Динко Вълев , станал известен като Динко от Ямбол. Очаква се той да бъде измежду най-атрактивните участници.

РАДО ШИШАРКАТА ПОСВЕТИ ПЕСЕН НА ДИНКО (ВИДЕО)



Преди няколко месеца Secret.bg видя фолк легендата  Луна да се разхожда в офиса на продуцентите в Нови Хан, което ни дава подов да подозираме, че нейната звезда още веднъж ще заблести.

САМО В SECRET.BG! ЛУНА ПАК ВЛИЗА В БРАДЪРА, ЕТО КОГА



Следете Secret.bg, с цел да разберете напълно скоро кои са и другите, които ще влязат във Ол Старс изданието!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР