След по-малко от 2 месеца Моника Валериева ще навърши 33

...
След по-малко от 2 месеца Моника Валериева ще навърши 33
Коментари Харесай

Случи се! Моника Валериева прие предложението за брак на гей. Меди я ползва като параван, а тя иска огромния диамантен пръстен

След по-малко от 2 месеца Моника Валериева ще навърши 33 година и явно към този момент е подготвена да прави семейство. Дали обаче избраникът й е подобаващ?

Чалга артистът Меди е нейният избраник. Преди броени дни той й е направил предложение с голям диамантен пръстен и тя е приела.

За това свидетелства фотография, която Мони пусна. На нея свети огромен елмаз на пръста й и има голям букет зад нея.

В случая този брак няма да е като другите. Отдавна се приказва, че Меди е с хомосексуални пристрастености. Всъщност може би е бисексуален, само че едва ли има жена, която да се помирява, че мъжът й си ляга със себеподобни.

Моника Валериева няма по какъв начин да не е наясно със същността на годеника си и че ще би трябвало да се съревновава за него освен с дами, само че и с мъже, само че това надали я тормози, щом е получила толкоз безценен пръстен с голям елмаз.

Меди не е величествен паралия, само че може да обезпечи на Моника доста по-охолен живот, в сравнение с тя самата може да си обезпечи. Валериева е момиче без специалност, която не умее нищо и разчита единствено на мъжете във финансово отношение.

Преди години излезе нескрито неин чат с другарка, която я кани на дискотека, а Моника отвръща, че единствено би трябвало да откри мъж, който да заплаща.

Меркантилността на Мони е общоизвестна. Интересното е, че тя по този начин и не съумя да осъди Люси Иларионов за думите му за нея, че практикува най-древната специалност. Това слага под подозрение дали в последна сметка чалга режисьорът не е бил прав?!

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР