След пети пореден двубой без победа в Премиър лийг мениджърът

...
След пети пореден двубой без победа в Премиър лийг мениджърът
Коментари Харесай

Разбирам феновете и ще работя здраво, обеща Унай Емери

След пети следващ дуел без победа в Премиър лийг мениджърът на Арсенал Унай Емери не е сюрпризиран от отрицателното отношение на последователите. В събота лондончани едвам стигнаха до 2:2 вкъщи против Саутхамптън и към този момент са на 8 точки от четвъртата позиция. Късният гол на Александре Лаказет в 96-ата минута не промени отношението на почитателите, които освиркаха отбора и треньора.

“Разбирам какво изпитват ентусиастите по отношение на тима и по отношение на мен в частност - разяснява Емери пред “Скай Спортс”. - Ще работя крепко, с цел да могат футболистите да отговорят с добра игра, с което да покажем, че можем да сме по-силни. В този мач почитателите ни помагаха с поддръжката си, само че на терена ние не отговорихме по същия метод, защото не демонстрирахме опцията ни да се борим.”
 Арсенал се избави от срамна загуба, само че продължава да затъва (видео)
Съперникът насочи 21 изстрела към вратата на Бернд Лено и като по знамение не осъществя трети гол. Според испанския ментор на домакините обаче отборът му е изиграл най-силните си 20 минути през сезона при започване на второто полувреме. “Моята работа е да проучвам нещата и да намирам решение на проблемите. Трябва да си върнем увереността. Един позитивен резултат ще ни даде нужното самочувствие, с цел да заиграем отново силно”, сподели още Емери.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР