След пет неуспешни опита да помогне на Наполи да свали

...
След пет неуспешни опита да помогне на Наполи да свали
Коментари Харесай

Грешникът на Наполи направи смело обещание

След пет несполучливи опита да помогне на Наполи да смъкна Ювентус от върха в този момент бранителят Калиду Кулибали вярвя, че мигът за това е настъпил в шестия му сезон с екипа на клуба. В предходния кръг на Серия “А” обаче националът на Сенегал си вкара автогол, с който отборът му загуби с 3:4 в дербито с торинци.

“На идващия ден след автогола хората в Неапол се държаха доста добре с мен. Успях доста бързо да се надигна. Кой ще завоюва Скудетото? Наполи! Можете да си запишете думите ми. Всички имаме вяра в това. Загубата против Юве няма да ни повлияе по никакъв метод. Сезонът занапред започва”, безапелационен беше Кулибали.

През лятото президентът на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис отново отхвърли да продаде бранителя, без значение че получи предложения от по 100 млн. евро. “Може би на шефа му е било мъчно, тъй като щеше да стане по-богат. Но той реши по този начин, тъй като и ме обича. А може би коствам 150 млн.? Хубаво… Пазарът е странен”, разяснява Кулибали по тематиката.

През идната седмица Наполи още веднъж се изправя против Ливърпул в Шампионската лига. “Този шампионат ме кара да настръхвам от неспокойствие. Аз бях капитан на Садио Мане, въпреки че той в никакъв случай няма да си го признае. Това ще бъде следващ спектакъл”, уверен е африканецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР