След пет мача без победа във всички турнири ЦСКА най-накрая

...
След пет мача без победа във всички турнири ЦСКА най-накрая
Коментари Харесай

ЦСКА постигна икономична победа като гост на "Верея"

След пет мача без победа във всички шампионати ЦСКА най-сетне завоюва, откакто се наложи с 2:0 като посетител на " Верея ". Червените реализираха първи триумф при новия краткотраен треньор Христо Янев. Головете в Стара Загора означиха Александър Барт и Роланд Алберг, като и двете попадения паднаха след почивката.

" На почивката говорихме и споделих на момчетата да играят футбол, с цел да изпитват наслаждение. Не останах удовлетворен от първата част, не си изяснявам за какво не играхме добре. Главно проблемите ни пристигнаха от наши неточности, има и какво да се работи. Всеки мач има значение за нас ", сподели след срещата Янев.

След безгрижно първо полувреме голове не паднаха. И двата тима бяха внимателни, а ЦСКА позволи доста брак в дейностите си. Най-доброто състояние за гостите беше на сметката на Едвин Джеси, само че вратарят на " Верея " Богомил Цинцарски избави.

В 31-ата минута Илиян Йорданов излезе самичък против вратаря на ЦСКА Черниаускас, само че пропусна. Минута по-късно и " Верея " удари греда след удар на Денислав Станчев.

След почивката ЦСКА беше по-активният тим и излезе радикално изменен за вторите 45 минути. Влизането на Тиаго Родригес и Кирил Десподов освежи играта на алените и тимът изглеждаше много по-добре.

В 55-ата минута Станислав Манолев удари греда, само че 10 минути по-късно ЦСКА съумя да открие.

Автор на гола стана Александър Барт, който се разписа след корнер. Централният бранител скочи най-високо на първата греда и отклони топката в мрежата – 0:1.

За опитния защитник това беше първи гол с екипа на алените, откогато се причисли към тима.

" Верея " опита да отговори и в 71-ата минута още веднъж удари греда. Това се случи след удар от към 25 метра на Антон Огнянов. Само минута по-късно се стигна до обстановка пред вратата на " Верея " и ЦСКА означи втори гол.

Вратарят Богомил Цинцарски не се намеси безапелационно и изпусна топката, а притичалият Алберг вкара втори гол.

" Беше значимо да си тръгнем с три точки, изключително поради почитателите, които бяха тук в Стара Загора. Не мисля, че играхме доста добре, само че най-малко си свършихме работата ", сподели след мача един от голмайсторите Барт, който беше определен и за състезател на мача..

Той поздрави тима на " Верея " и добави, че ЦСКА би трябвало да се показва доста по-силно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР