След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи

...
След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи
Коментари Харесай

Борисов за плановете си за след 5 години и вижда ли се като президент

След пет години ще си ръководя партията, в случай че сме живи и здрави, само че единствено Господ разполага. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос къде се виждате след пет години, представен от Dir.bg.

Министър-председателят отхвърли да има искания към поста президент. Планът му е да си изкара мандата.

"Да си изкарам мандата. Ако питате непосредствено президентската институция в никакъв случай не ме е интересувала ", сподели министър председателят.

Министър-председателят разясни, че с Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов има прелестен разговор. Най-важният му урок от опита му до тук в политиката към този момент 17 години е да си мериш приказките.

Запитан дали са изпушили лулата на мира с президента Румен Радев, Борисов съобщи, че на съвещанието на КСНС е споделил на президента очи в очи каквото има.

"Аз съм споделил на КСНС това, което имаше да споделям в очите, че се усещам афектиран и в това време почитам институцията ".

Премиерът дефинира разиграло се към договорката с ЧЕЗ като един огромен балон. Според него Българска социалистическа партия хейтят всичко, което вършат ръководещите. Но както и да е това е тяхна работа.

По случая "Скрипал " стана ясно, че никой не е имал нищо срещу българската позиция.

"За наслада към този момент съм си извоювал позиция с мен да беседват, а не да ме осъждат ", сподели Борисов.

Той акцентира, че целите му във външната политика постоянно са били Европейски Съюз и НАТО, държи канала на връзка с Реджеп Таип Ердоган, а с президента на Русия е в доста добър, работен, изпълнен с доверие контакт.

"Той знае, че първо виждам България, второ Европейски Съюз и тогава всичко, което можем да създадем с Русия го вършим ", сподели Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР