След пет филма в рамките на 16 години, ерата на

...
След пет филма в рамките на 16 години, ерата на
Коментари Харесай

Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд?

След пет кино лентата в границите на 16 години, ерата на Даниел Крейг в ролята на английския разузнавач Джеймс Бонд завърши по-рано тази година, написа Би Би Си.

Въпреки че новината, че Крейг ще поеме ролята в началото бе посрещната с прочут песимизъм, през годините неговото преобразяване като емблематичния скришен сътрудник се потвърди като едно от най-хубавите. С други думи, идващият артист, който ще поеме ролята, ще бъде под натиска на големи упования. Решението за кастинга е извънредно значимо, като от него зависят големи доходи на боксофиса.

„ Новият Бонд не е просто костюм на аления килим с рекламен часовник “, разяснява Марк О’Конъл, създател на „ Catching Bullets: Memoirs of a Bond Fan “. „ Той би трябвало да е кино звезда, дипломат на малкия екран и киното, медиен посланик и наследник на английската просвета, чието лице ще спри зад цяла екосистема от артикули за милиарди долари “, добави той.

„ Той би трябвало да бъде различим във всички краища на планетата като Джеймс Бонд. Трябва да наподобява добре и да има преобладаващ профил на киноекрани с размерите на футболни стадиони “, сподели още О‘Конъл.

Кой може да се нагърби с тази отговорност? Има няколко претенденти, чиито имена се загатват постоянно през последните години.

Първо обаче би трябвало да изясним едно нещо, което знаем сигурно – идващият Бонд още веднъж ще бъде мъж. „ Джеймс Бонд може да бъде с всевъзможен цвят на кожата, само че той е мъж “, съобщи през 2020 година Барбара Броколи - продуцентът на филмите за Джеймс Бонд.

„ Вярвам, че би трябвало да сътворяваме нови герои за дами – мощни женски облици. Не се интересувам от това да вземам мъжки воин и да карам жена да го играе. Мисля, че дамите са доста по-интересни от това “, сподели тя.

Имайки това поради, не са доста актьорите, които да имат повече функции на мъжкари от Том Харди, които познаваме от филми като „ Венъм “, „ Генезис “, „ Дюнкерк “ и „ Лудия Макс: Пътят на яростта “.С сходни функции е елементарно да се разбере за какво Харди от известно време е любимец на букмейкърите за ролята на Бонд. Има обаче един проблем - Харди е на 44 година Важно е да напомним, че Крейг играе ролята на английския скришен сътрудник от 15 години. Това значи, че в случай че Харди последва стъпките на Крейг, той ще бъде на 60 години за последния филм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР