След пет дълги години Риана се завърна на сцената на

...
След пет дълги години Риана се завърна на сцената на
Коментари Харесай

Риана го направи за втори път

След пет дълги години Риана се завърна на сцената на 12 февруари за блестящо осъществяване по време на шоуто на полувремето на Супербоул. Макар да нямаше изненадващи сътрудници, които да пеят дружно с нея, тя в действителност докара специфичен посетител със себе си. Певицата показва бременното си коремче, с което без да споделя нищо, в действителност разкри огромната вест, че ново бебе е на път.
 Риана разгласи новата линия на марката си Savage X Fenty със секси фотосесия по долни дрехи
Риана още по-бременна и още по-секси

За фотосесия по долни дрехи на Savage X Fenty

И бебето на Риана най-накрая се появи на бял свят. Според MediaTakeOut, Риана и ASAP Rocky са посрещнали второто си дете на 9 август 2023 година

Източници, близки до певицата, настояват, че майката и бебето се усещат " добре ", " почиват си ", " възвръщат се " и се " сближават " в имението на двойката в Лос Анджелис.

Приятелите на Риана разказват новороденото като " скъпоценно " и " красиво ", като смятат, че има невероятна аналогия с певицата. " Тя е напълно копие на Риана - даже до светлите очи ", цитират ги от Yahoo. 
 Риана и Savage X Fenty за кърмещи - нова гореща реклама на певицата
Когато Риана прави реклама, до момента в който кърми сина си

Провокативна и секси

Досега не е имало никакво публично известие от страна на двойката, само че не сме и изключително сюрпризирани. Певицата, която неотдавна пусна нова линия облекла за бременни, е майка на момченце, което се роди предходната година, само че чието име Риза научихме относително неотдавна. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР