След пътуването ми до Брюксел с ТИР в подкрепа на

...
След пътуването ми до Брюксел с ТИР в подкрепа на
Коментари Харесай

Андрей Новаков в Стара Загора: Работя със сърце за транспортния бранш

След пътуването ми до Брюксел с ТИР в поддръжка на превозвачите, доста водачи на камиони започнаха да ме назовават „ сътрудник “. Надявам се да бъда потребен и на вашия отрасъл, тъй че да заслужа и вие да ме припознавате като ваш „ сътрудник “. С тези думи стартира срещата си с таксиметрови водачи в Стара Загора претендентът за евродепутат Андрей Новаков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Стадионът е единственото място, което може да ни събере “ – пошегува се той и благодари на десетките присъстващи за отделеното време, многочислените градивни оферти и въпроси. Настоящият евродепутат пое ангажимент, в случай че през идващите 5 години още веднъж е в Брюксел да продължи да се бори със сърце за транспортния отрасъл.

При визитата си в града на липите Новаков бе съпроводен от старозагорското лице в листата на ГЕРБ – Николай Диков.

„ Вече 8 години съм общински консултант и като подобен познавам и вас, и вашата работа, и вашите проблеми. Искам да ви бъда потребен. Никога не сме обещавали нещо единствено с цел да получим гласовете си на избори. Искаме да виждате в наше лице действителна поддръжка “, акцентира Диков.

Той уточни, че на въпроса кое е най-важното нещо, което желаете да бъде направено в града ви, 50% от хората по света показват първо превоза.

„ Знам, че и вас най-силно ви вълнува тематиката „ Инфраструктура “. Предстоят доста промени и усъвършенствания в Стара Загора – трафикът ще бъде ръководен с така наречен „ умни “ светофари, ремонтират се улици, преустроява се трафика, организацията на придвижването с еднопосочни улици дава доста положителни резултати “ – акцентира претендентът за евродепутат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР