След първите слухове, че се срещат, папараците дебнат Леонардо ди

...
След първите слухове, че се срещат, папараците дебнат Леонардо ди
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо - хванати в крачка

След първите клюки, че се срещат, папараците дебнат Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид зад всеки ъгъл с вярата да " потвърдят " връзката им. И сякаш съдбата работи в тяхна изгода, защото предходната седмица Лео и Джиджи са видяни на едно и също място едновременно.
 Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид и слуховете, че се опознават
Какво се случва сред Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Нова обич или просто другарство

Професионалните задължения доведоха супермодела на Седмицата на модата в Париж. И до момента в който покоряваше подиума, се разбра, че и Леонардо е в Столицата на любовта. Двамата са били в един и същи хотел в Париж в четвъртък, 29 септември, показват източници на Page Six.

Около 22 ч. Джиджи е била видяна да върви към Royal Monceau след дългия ден на Седмицата на модата, но усмихната до ушите. Близо три часа по-късно хотелът напуща Леонардо, съгласно TMZ.

И макар че не е ясно къде е прекарала нощта тя, за артиста е почти несъмнено, че е бил с приятели в няколко клуба, след което се връща в личния си хотел.

Колкото и отношенията сред Леонардо ди Коприо и Джиджи Ходид да са забулени в мистерия, наподобява че до момента в който тя е била заета с професионалните си задължения в Европа, той се е включил към нея. Освен в Париж, видяхме Леонардо и в Милано - предходната седмица в същия ден, в който тя участва в ревюто на Versace за пролет/лято 2023.

По-рано този месец редица източници уловиха двойката да прекарва времето си дружно на празненство в Ню Йорк. От фотосите излиза наяве, че са потънали в диалог, до момента в който Ди Каприо се закача с нея.
 Джиджи Хадид, Камила Мороне, Леонардо ди Каприо и по какъв начин моделът дефилира на Седмицата на модата в Милано
Какво събра Джижи Хадид и Камила Мороне на едно място

И на Леонардо ди Каприо не му е елементарно

Двамата се познават от години, само че слуховете за връзка се появиха откакто бяха видени да присъстват дружно на откриването на Ned`s Club през юли. Новината изненада почитателите на артиста, който се раздели с дългогодишната си другарка Камила Мороне предишния месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР