След първите европейски мачове на българските представители в турнирите на

...
След първите европейски мачове на българските представители в турнирите на
Коментари Харесай

Ще продължи ли победният път на Черно море в Коматево?

След първите европейски мачове на българските представители в шампионатите на УЕФА, нашият футбол се завръща с 2 срещи на родна територия.

Първата е от 18:30 часа, когато изпадналият от елита Септември (София) приема Спартак (Плевен) в първия мач от III кръг на Втора лига, а началото на същия кръг от efbet Лига дават дебютантът в групата на майсторите Крумовград и Черно море от 21:15 часа в Коматево.

ДНЕС, 18:30 ЧАСА: СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – СПАРТАК (ПЛЕВЕН)

Домакините изгубиха мястото си в елита и още с началото на новия сезон демонстрираха, че ще са измежду кандидатите за промоция. Септември (София) стартира сезона с 2 победи и оглави класирането на Втора лига след 2:0 над Литекс и 2:1 против дубъла на Лудогорец в Разград. Гостите са навръх противоположния полюс, защото записаха две загуби със същите резултати. Първо паднаха с 1:2 от Марица в Пловдив, след което отстъпиха у дома пред Дунав (Русе) с 0:2. Освен по-добрата си форма и класата, в досегашните 4 директни дуела Септември (София) в никакъв случай не е падал от Спартак (Плевен) – 3 победи и 1 тъждество, при голова разлика 13:6.

ПРОГНОЗА: 1

ДНЕС, 21:15 ЧАСА: КРУМОВГРАД - ЧЕРНО МОРЕ

Вдъхновеният от положителния старт в Efbet лига Черно море ще опита да покори и Коматево. Там тимът на Илиан Илиев гостува в първи мач от третия кръг на футболното ни състезание. БФС дефинира за основен арбитър Валентин Железов от Карнобат. Крумовград още веднъж ще има противник от Топ 6 на предишното състезание. В първия кръг безспорните новаци надделяха първенеца Лудогорец с 3:1, а по-късно се държаха почтено при 0:1 от ЦСКА на " Армията ". Черно море пък изигра съвършен домашен дуел против Хебър, като и попаденията не липсваха. Атанас Илиев означи три гола, само че пък единствено един от тях бе приет след чудесна офанзива, само че и груба неточност на стража Дебарлиев. Крайното 1:0 в интерес на Черно море пристигна и без удар от страна на играчите на Хебър в мача. По този метод „ моряците “ взеха първа победа през сезона след головото тъждество от 3:3 в гостуването на Арда. Старши треньорът Илиан Илиев ще може да разчита още веднъж на Мартин Дичев, който е в групата, само че Мишаел и Бейхан към момента са с контузии. Наставникът още веднъж ще заложи на Атанас Илиев да води офанзивата, откакто той се разписа и в двата мача на варненци.

ПРОГНОЗА: 2

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР