След първата си съвместна седмица на екраните у нас Опенхаймер

...
След първата си съвместна седмица на екраните у нас Опенхаймер
Коментари Харесай

Опенхаймер първи по приходи у нас

След първата си взаимна седмица на екраните у нас " Опенхаймер " застана отпред на зрителския интерес поради приходите си от IMAX, сочат систематизираните данни от киносалоните от предишния уикенд. Историята на физика, управлявал плана " Манхатън ", е гледана от към този момент 85 154 фенове и има 1 087 059 лв. за десетте дни у нас, предава Българска телеграфна агенция.

Втори по доход от предишния уикенд е " Барби ". Пътуването сред кукленския и действителния свят в търсене на разнообразни неща, сред които и прекъсване на опита на Кен да направи " Барби свят " място за коне и мъже, е толкоз време в кината, колкото и " Опенхаймер ", като са го гледали към този момент 105 099 фенове и има 1 173 187 лв. от билетите им.

Първата премиера от предишния петък - приключенската фантастика " Привидения в къщата ", въодушевена от атракцията в " Дисниленд " е на трето място. Опитите на Габи и сина й Травис да изчистят остарялото имение от духове са наблюдавали към този момент 4 460 фенове, а приходите от билетите им са 54 541 лв..

На четвърто място е седмият по ред " Мисията невероятно: Първа отплата - част I " с Том Круз в основната роля. Третата седмица на екшъна у нас, в който " Ориент експрес " се приземява в огромната си част в реката, завършва с 45 015 фенове и 589 603 лв. доходи.

Пети по ред измежду най-гледаните филми е " Говори с мен ". Трилърът, в който група другари вика духове благодарение на балсамирана ръка, е с към този момент 3 010 фенове и 34 988 лв. за първите три дни в кината у нас.

На шесто място е петият " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " с Харисън Форд в основната роля. Достигането на известния археолог до войната сред римляни и гърци в борбата за Сиракуза са гледали общо 88 545 фенове, а за месец в кината приходите от билети са 1 110 341 лв..

Седма позиция е за анимацията " Стихии ", който е към този момент месец и половина по екраните. Животът в Стихиопол са наблюдавали общо 59 753 фенове, а приходите от билети са 689 727 лв..

На осмо място е анимацията " Алберт ". Датския филм за пакостника от град Кели, който се впуска в странствуване с пирати, разбойници и крадци, е трета седмица по екраните и има 5 592 фенове и 54 438 лв. доходи.

Девето място е за друга анимация - " Руби Гилман: Тийн Кракен ". Съмненията пред които се изправя дребната Руби, която се оказва от рода на Кракените, призовани да се борят с русалките, са проследени от 17 529 фенове, а приходите за месец в кината са 173 792 лв..

Десета позиция заема психо-трилърът " Коварен капан: Червената врата ". Петият филм от историята на семейство Ламбърт наблюдава влизането на младия Далтън в лицей, а протичащото се по-късно са гледали общо 19 703 фенове, като приходите за четири седмици у нас на кино лентата са 220 650 лв..

Извън първите 10 най-гледани филми е третата премиера от предишния уикенд. Италианският " Първият ден от моя живот ", основан по романа на Паоло Дженовезе за четирима души, водени от мисълта за самоубийство с невероятният късмет да видят за седмица живота си в профил, е гледан от 52 фенове и има 480 лв. доходи.

Миналият уикенд в киносалоните са влезнали общо 65 368 фенове, като двама на всеки трима са гледали или " Барби " или " Опенхаймер ". Миналата година по същото време филми са гледали 27 271 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР