След паметната победа с 3:2 на “Камп Ноу” в четвъртък

...
След паметната победа с 3:2 на “Камп Ноу” в четвъртък
Коментари Харесай

Палачът на Барса беше жестоко приземен

След паметната победа с 3:2 на “Камп Ноу” в четвъртък против Барселона в Лига Европа, която разреши на Айнтрахт (Франкфурт) да отстрани испанския гранд от шампионата, през днешния ден “орлите” не откриха сили да измъкнат нещо от гостуването си на Унион (Берлин) в немската столица.

В мач от 30-ия кръг на Бундеслигата Унион надигра вкъщи Айнтрахт с 2:0. Берлинчани осъществиха и двете попадения още в началните минути. Тайуо Ауоний изведе домакините напред в резултата в 17-тата минута, когато се пребори за комфортна позиция за пукотевица с бранителите на гостите и отблизо разстояние изпрати топката във вратата.

Три минути по-късно Гриша Промел наказа разсеяна игра на футболист в черен екип и със страховит изстрел опъна мрежата зад стража Йенс Грал.

Айнтрахт към този момент в 4 следващи срещи в шампионата няма победа и заема 10-о място в класирането с 39 точки. Унион пък е шести с 47 точки, като е на 4 точки от четвъртото място. Берлинчани влязоха в серия от три следващи победи в Бундеслигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР