След отравянето на бившия руски агент Сергей Скрипал в Солсбъри

...
След отравянето на бившия руски агент Сергей Скрипал в Солсбъри
Коментари Харесай

Случаят Навални: мръсната игра на Кремъл |

След отравянето на някогашния съветски сътрудник Сергей Скрипал в Солсбъри преди две години, Русия настояваше английското държавно управление да включи Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) в следствието на случая – интернационална организация, в която членува и Руската федерация.

Когато британците го направиха, Москва стартира акция за дискредитиране на организацията.

След отравянето на съветския опозиционен политик Алексей Навални федералното държавно управление на Германия се обърна непосредствено към ОЗХО и по този метод обезпечи достъп на Русия до цялата нужна информация.

И какво прави Кремъл в този момент? Увещава Германия за съдействие. Лесно е да си представим какво ще се случи, в случай че немската правосъдна система даде достъп до своите доказателства на съветските управляващи: Москва ще ги отхвърли като неправдоподобни, непълни и така нататък

До идната дезинформационна акция

Да се надяваме, че федералното държавно управление няма да бъде разколебано от офанзивите, идващи от Москва, и ще се придържа към позицията си, че потреблението на неразрешено химично бойно вещество не е двустранен въпрос. При никакви условия съветските следователи не би трябвало да бъдат допускани до самия Навални. Това би било безразсъдно освен във връзка с него и неговите близки.

Каквото и да чуят следователите на Путин, в една изкривена форма то ще бъде използвано в идната дезинформационна акция на Кремъл.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР