След отпадането от състезанието за Гран При на Сингапур днес

...
След отпадането от състезанието за Гран При на Сингапур днес
Коментари Харесай

Алонсо след загубата на сигурния подиум

След отпадането от надпреварата за Гран При на Сингапур през днешния ден водачът на Макларън Фернандо Алонсо съобщи, че е имал големи очаквания за подиум и даже победа, които са били изгубени след удара в първата обиколка. Испанецът направи превъзходен старт от осма позиция, само че пострада в мелето от двете Ферарита и Верстапен.
След удара Алонсо се опита да продължи, само че болидът му просто не беше в положение и няколко обиколки по-късно се прибра в бокса: " Колата беше изцяло унищожена отляво. Цяло знамение беше, че продължихме след удара. Накрая трябваше да се приберем, което е тъпо, тъй като имахме огромни очаквания за това съревнование ".

" Мисля, че щях да поведа, тъй като Хамилтън беше зад мен при първи завой - в случай че той съумя да стане първи, значи и ние можехме. Понякога нещата се подреждат, различен път не. Когато сме последни на старта поради санкции или промяна на мотор, нормално приключват 20 коли. Когато сме в добра позиция и завалява дъжд, става по този начин. Мислех, че подиумът ни е обезпечен, в случай че не и успеха, само че какво да се прави ", добави Фернандо.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР