След отпадането на Германия, Аржентина и Испания, Бразилия е поредният

...
След отпадането на Германия, Аржентина и Испания, Бразилия е поредният
Коментари Харесай

Световно по футбол НА ЖИВО: Бразилия - Мексико

След отпадането на Германия, Аржентина и Испания, Бразилия е следващият огромен любимец, който ще търси триумф на 1/8-финалите на Световното състезание по футбол . " Селесао " ще се изправи против тима на Мексико, който на старта на шампионата победи Германия.
Двубоят е от 17:00 часа българско време и може да следите Бразилия - Мексико НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG .
Очаквано Бразилия завоюва своята група, макар че имаше рискови тимове като Коста Рика, Швейцария и Сърбия. В мача с " кръстоносците " " селесао " се показа надалеч под равнището си и стигна единствено до 1:1. Срещу Коста Рика убийственият напън даде резултат в края, а несъмнено най-хубавото показване бе против Сърбия, като Бразилия сподели и положително притежаване на играта, и убийствени контраатаки, които ще са заплаха за всеки противник на отбора. Мексико шокира всички на старта на Мондиал 2018, откакто завоюва с 1:0 против Германия. След това последва и триумф над Република Корея и тимът се виждаше в идната фаза. Последва обаче безспорна злополука против Швеция, проваляне с 3:0 и, единствената причина тимът да продължи напред, беше Корея, която удари Германия с 1:0. При победа на Бундестимът Мексико щеше да отпадне, макар положителното показване в предходните две срещи.
Основната липса в мача ще е Дъглас Коста. Той има мускулен проблем и няма да може да помогне на своите. Това е сериозна липса за Бразилия, защото той напълно промени образа на " селесао " в мача с Коста Рика и се очакваше той да е титуляр в идващите мачове на мястото на Вилиан, само че поради травмата това се оказа невероятно. Марсело също има проблеми, само че Филипе Луис може да го замести и носи малко повече непоклатимост в отбранителен проект.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР