След отмяната на Международния автомобилен салон в Женева, DS 9 и концептът

...
След отмяната на Международния
автомобилен салон в Женева, DS 9 и
концептът
Коментари Харесай

СРЕЩА с DS 9 и DS AERO SPORT LOUNGE

След анулацията на Международния автомобилен салон в Женева, DS 9 и концептът DS AERO SPORT LOUNGE вършат своя дебют пред аудитория от Париж в онлайн излъчване.
Среща в сряда, 4 март, в 18:00 часа в социалните мрежи на DS Automobiles.

Програмата на DS Automobiles придобива нова форма с анулацията на Международния автомобилен салон в Женева. Седанът DS 9 и концептът DS AERO SPORT LOUNGE ще бъдат представени пред аудитория в сряда, 4 март, в 18:00 часа в обществените мрежи на DS Automobiles.
DS 9 - първият огромен френски премиум седан, представен след повече от половин век, е силно модернизиран, чудесно оборудван с технологии и въплъщава френското превъзходство на DS на един бързоразвиващ се авто пазар. Възползвайки се от най-новия силов елемент E-TENSE PHEV (Plug-in хибриден електрически автомобил) с мощност до 360 к.с. и задвижване на 4-те колела, DS 9 усъвършенства това комбинирано задвижване в очакване на изискванията за по-ниски CO2 излъчвания.

С дължина от 4,93 метра, ширина от 1,85 метра, огромни джанти и гуми с диаметър 690 мм, DS 9 употребява нова версия на архитектурата EMP2 (Ефективна модулна платформа 2) с по-дълго междуосие, неизползвано при седан до момента, което значително усилва пространството за пътниците на задните седалки. Дизайнът на автомобила се отличава с елегантен силует, мощно скосено задно стъкло и стил на каросерията „ фастбек “. Изтънчените качествени материали, интегрирани в широко отворените повърхности, с бордно табло, потънало напълно в тапицерията от кожа напа, както и дизайнът на седалките, наподобяващ верижка на часовник, допълват вниманието, което е отделено на всеки един подробност. Чувствителните на допир бутони с форма на кристал, материалът Alcantara®, употребен за облицовка на тавана и сенниците, и ръкохватките на вратите, тапицирани ръчно с кожа, ви приканват да ги докосвате, оценявате, почувствате.

DS AERO SPORT LOUNGE вкарва нов контур на автомобила, основан да увеличи аеродинамичната успеваемост и да подчертае авангардните технологии и привлекателност на автомобила. Концептът тласка границите на луксозните коли в свят, който е високотехнологичен и изискан, където инструменталният екран е отстранен, за да отстъпи място на висококачествени материали. В резултат на техническо партньорство с Ultraleap, надзор с жестове чрез добавена действителност основава силна естествена тактилна противоположна връзка с разработката на образован триизмерен ултразвук, която позволява взаимодействие, просто като магия.

Разработен с визия и обсег, DS AERO SPORT LOUNGE съчетава естетиката на Кант с поетиката на Аристотел. Възприемането на красотата чрез сетивата разсънва страсти. Допирът на материали като сатиниран памук и микрофибър от три материи, завършен от художници/майстори, извеждането на изображения без екран, изразяването на полезното и функционалното трансформират историята на бъдещето на автомобила във връзка с вероятността.



*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР