След откриването на YALTA заедно с Cristoph, Joey Daniel и

...
След откриването на YALTA заедно с Cristoph, Joey Daniel и
Коментари Харесай

YALTA CLUB кани берлинското дуо Tale of Us

След откриването на YALTA дружно с Cristoph, Joey Daniel и RUNO, клубът продължава програмата си за сезона на 13 октомври с гостуването на берлинското дуо Tale of Us. Opening сетът ще бъде от Vaal, а празненството ще закрие Liubo Ursiny. Мястото е добре познатият ни Room 1 на YALTA CLUB. Следващата вечер (14 октомври) клубът ще отвори вратите на Room 2 за първото си диско празненство дружно с Discopigg Yoshida и Ramsey Hercules от Boogie FM.

В петък уикендът ще стартира уместно с момчетата от Tale of Us, които през годините се потвърдиха като едни от най-успешните продуценти и реализатори на електронната сцена. Последният път, в който дуото беше чуто от българските почитатели, беше по време на новогодишната нощ InterSolar 2017, още веднъж проведена от YALTA CLUB. През 2017 година Karm и Matteo издадоха Enter Endless посредством лейбъла Deutsche Grammophon - един бездънен, типичен ambient албум, посредством който показват корените си, свързани с композициите за пиано - звучене, което не е типично за Tale of Us. По техни думи обаче, това е най-завършеният и прям техен план досега. Вечерта на 13 октомври ще открие Vaal - един от основните представители на лейбъла на берлинското дуо Afterlife. След като чуват музиката ѝ, момчетата остават впечатлени и професионалната ѝ кариера стартира да се развива. Само след няколко месеца тя е поканена на едно от празненствата Life and Death на именития фестивал Sonar в Барселона. Оттам нататък светът на електронната музика я посреща с отворени прегръдки и триумфите ѝ досега са многочислени.

Събота празненство уикендът продължава с едно по-нестандартно събитие за YALTA CLUB. Главните забъркани зад радиото Boogie FM ще раздвижат нощта на 14 октомври с диско ритми от седемдесетте години. Джун Йошида, по прякор Discopigg Yoshida, е един от най-известните столични диджеи и кулинарни майстори. Наполовина българин, на половина японец, той продължава да развива уменията си в Щастливото прасе. Освен в кухнята обаче, той се спрява добре и зад пулта, където пуска най-вече диско и ню диско. Заедно с втория посетител за вечерта се познават от повече от 20 години и този уикенд ще имаме опцията да ги забележим дружно в Room 2 на YALTA. Самият Ramsey Hercules е добре прочут на българската музикална фънк и диско сцена, защото се занимава с музика от 93та година насам. Помним го от няколко български групи, най-вече от Phuture Shock, а сега се любуваме най-много на онлайн радиото Boogie.fm, на което е основател. Колоритният диджей е горделив притежател и на винил шoпa в София Boogie Exchange.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани само на място.
Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB през октомври може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com

От този сезон клуба показва и нова услуга - Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало единствено да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].
Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани само на място.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB през октомври може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР