След острите реакции от всички страни срещу проектоправителството, предложено от

...
След острите реакции от всички страни срещу проектоправителството, предложено от
Коментари Харесай

Слави Трифонов нападна Христо Иванов и Мая Манолова |

След острите реакции от всички страни против проектоправителството, препоръчано от Слави Трифонов през вчерашния ден, през днешния ден шоуменът излезе с позиция, още веднъж през фейсбук профила му.

В нея водачът на партия " ИТН " звучи извънредно сърдит от изказванията, че кабинетът му е спретнат от Сараите и почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.

Трифонов насочва и нападки против водачите на " Демократична България " Христо Иванов и на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова.

Ето и целия фейсбук статус на новия политик: 

Разбрах, че държавното управление, което “Има подобен народ ” предложи било държавно управление на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате доста разновидности.

Още през вчерашния ден заявих, че “Има подобен народ ” не взе участие в никакви подмолни сделки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за държавно управление не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и “Има подобен народ ” ще работи в никакъв случай повече да не се повтаря наложеният от тях модел. Моделът, в който някой от двамата е инструментът, разпределящ порциите. Някои не са разбрали - “Има подобен народ ” не предлага порции. Съжалявам, че би трябвало да ви отчайвам - няма порции. Има задания, които чакат своето осъществяване. Някои от тях ги разгласих през вчерашния ден.

Предложението на “Има подобен народ ” подсигурява, че в този момент никой няма да може да каже: “Властта е в моите ръце. ” Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и честни хора, а контролът върху нея да е напълно в ръцете на Парламента. Това предложихме през вчерашния ден. Някои хора обаче са разбрали тъкмо противоположното. И доста се развличам - въобразявам си по какъв начин отличничка от Колумбийския лицей, с магистратура от Мерилендския университет и с спомагателни квалификации от Оксфордския университет като Наталия Митева може да има нещо общо с некултурен човек като Бойко Борисов. Както самият Борисов е признавал - той е елементарен и по тази причина се схваща единствено с елементарни. Забавно е и по какъв начин лекар по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова може да има нещо общо с хидролог като Доган.

А във връзка на Николай Василев и внушенията с Национална движение „Симеон Втори" 2, ще кажа следното:

След като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това значи ли, че " Да, България ” са ГЕРБ 2? След като кандидат-премиерът на ГЕРБ Даниел Митов е бил заместник-председател на партия ДСБ, която в този момент е част от " Демократична България ”, това значи ли, че ГЕРБ са “Демократична България ” 2? А Мая Манолова, откакто е била заместник-председател на Парламента от Българска социалистическа партия - какво значи? “Изправи се, Мутри, вън ” са Българска социалистическа партия 2 ли?
Предложението за министър-председател на “Има подобен народ ”, а и всички наши оферти, са основани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа. А в последна сметка, не е ли това единствената цел пред едно държавно управление? Да свърши работа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР